Politika i društvo

tražiš posao u medijima?

Prijavi se i postani dio redakcije Istra24

Zainteresirani smo za part time suradnju s kolegicama i kolegama s područja Rovinja, Poreča, Umaga, Pazina, Labina i Buzeta


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Zainteresirani smo za part time suradnju s kolegicama i kolegama s područja Rovinja, Poreča, Umaga, Pazina, Labina i Buzeta

Prijave već stižu iz cijele Istre. Stoga, dijeliš li strast prema novinarstvu i želiš li biti dio kreativnog tima redakcije portala Istra24 nemoj propustiti priliku, još se uvijek stigneš prijaviti na naš oglas za zapošljavanje.

Ukoliko te zanimaju novi medijski formati i iskustvo u proizvodnji videa, audio i pisanih sadržaja, uz svakodnevni angažman na društvenim mrežama, redakcija portala Istra24 objavljuje kako planira zaposliti nekoliko novinarka i novinara u punom radnom vremenu.

Također, zainteresirani smo za part time suradnju s kolegicama i kolegama s područja Rovinja, Poreča, Umaga, Pazina, Labina i Buzeta.

Prijavi se na redakcija@istra24.hr


Nastavite čitati

Istra
 

Grad Rovinj-Rovigno uveo aplikaciju za ocjenjivanje zadovoljstva građana

Građani koji žele ocijeniti dobivenu uslugu, morati će skenirati QR kod kojim će otvoriti razgovor putem WhatsApp-a. Za započeti ocjenjivanje, potrebno je poslati bilo koju poruku (primjerice „pozdrav“ ili samo jedno slovo) kojom se otvara cijeli set pitanja te se nude opcije odgovora * Cilj aplikacije jest osvještavanje djelatnika da u osnovi svi oni pružaju uslugu građanima te da se od njih iznad svega očekuje ljubaznost i profesionalnost

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.