Politika i društvo

PROMETNA AKCIJA U PULI I OKOLICI

Sankcionirano sedam vozača radi ometanja prometovanja osoba s invaliditetom i parkiranja na njihovom mjestu

Njih petero sankcionirano je za nepropisno parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom, jedan zbog zlouporabe odnosno isteka znaka pristupačnosti te jedan za nepropisno parkiranje čime je ometao odvijanje prometa vozila osoba s invaliditetom


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Njih petero sankcionirano je za nepropisno parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom, jedan zbog zlouporabe odnosno isteka znaka pristupačnosti te jedan za nepropisno parkiranje čime je ometao odvijanje prometa vozila osoba s invaliditetom

Policijski službenici su danas od 10 do 14 sati proveli preventivno-represivnu prometnu akciju „Nadzor znaka pristupačnosti i mjesta rezerviranih za parkiranje vozila osoba s invaliditetom“.

Prometna akcija provedena je u suradnji s Društvom osoba s tjelesnim invaliditetom u Puli i tvrtkom Pulaparking d.o.o.

Tijekom provođenja prometne akcije izvršen je nadzor svih parkirališnih mjesta ispred trgovačkih centara u Puli, Vodnjanu, Medulinu i Fažani, na parkiralištu Opće bolnice Pula u Santoriovoj ulici te širem centra grada Pule.

Sankcionirano je sedam vozača; njih petero za nepropisno parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom, jedan zbog zlouporabe odnosno isteka znaka pristupačnosti te jedan za nepropisno parkiranje čime je ometao odvijanje prometa vozila osoba s invaliditetom.

Nije bilo privremeno oduzetih znakova pristupačnosti, a četiri su vozila premještena specijalnim vozilom pauk. Naime, razlog je bio to što su zatečena nepropisno parkirana na mjestu za osobe s invaliditetom ili su ometala promet vozila kojim se koriste osobe s invaliditetom.


Nastavite čitati

Pula
 

Zoričić: Kao gradonačelnik Pule dužan sam izaći na referendum, ujedno pozivam građane da izađu i kažu svoje o mogućoj gradnji Hotela Valkane

"Moje je poštivati zakone dok je Možemo s druge strane iskoristio naše sugrađane iz Građanske inicijative. Bivša predsjednica Gradskog vijeća i čelnica pulskog Možemo Dušica Radojčić je osobno u svom automobilu odnijela kutije s potpisima građana hvaleći se time. Vjerujem da su ljudi znali da ona skuplja potpise, ne bi potpisali zbog nje, oni su potpisali zbog članova inicijative", kaže Zoričić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.