Politika i društvo

PROMETNA AKCIJA U PULI I OKOLICI

Sankcionirano sedam vozača radi ometanja prometovanja osoba s invaliditetom i parkiranja na njihovom mjestu

Njih petero sankcionirano je za nepropisno parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom, jedan zbog zlouporabe odnosno isteka znaka pristupačnosti te jedan za nepropisno parkiranje čime je ometao odvijanje prometa vozila osoba s invaliditetom


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Njih petero sankcionirano je za nepropisno parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom, jedan zbog zlouporabe odnosno isteka znaka pristupačnosti te jedan za nepropisno parkiranje čime je ometao odvijanje prometa vozila osoba s invaliditetom

Policijski službenici su danas od 10 do 14 sati proveli preventivno-represivnu prometnu akciju „Nadzor znaka pristupačnosti i mjesta rezerviranih za parkiranje vozila osoba s invaliditetom“.

Prometna akcija provedena je u suradnji s Društvom osoba s tjelesnim invaliditetom u Puli i tvrtkom Pulaparking d.o.o.

Tijekom provođenja prometne akcije izvršen je nadzor svih parkirališnih mjesta ispred trgovačkih centara u Puli, Vodnjanu, Medulinu i Fažani, na parkiralištu Opće bolnice Pula u Santoriovoj ulici te širem centra grada Pule.

Sankcionirano je sedam vozača; njih petero za nepropisno parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom, jedan zbog zlouporabe odnosno isteka znaka pristupačnosti te jedan za nepropisno parkiranje čime je ometao odvijanje prometa vozila osoba s invaliditetom.

Nije bilo privremeno oduzetih znakova pristupačnosti, a četiri su vozila premještena specijalnim vozilom pauk. Naime, razlog je bio to što su zatečena nepropisno parkirana na mjestu za osobe s invaliditetom ili su ometala promet vozila kojim se koriste osobe s invaliditetom.


Nastavite čitati

Istra
 

U Pazinu se u četvrtak održava dan otvorenih vrata policije

Program je osmišljen kako bi građani mogli saznati nešto više o policijskom pozivu te kako bi mladi dobili informacije o tome kako i sami mogu postati policajci ili policajke * Događaj će se održati na Trgu slobode odnosno, u slučaju kiše, u maloj polivalentnoj dvorani Školsko-gradske sportske dvorane u Ulici Tugomila Ujčića 2

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.