Politika i društvo

policijska akcija u Istri

ŠIRI SE KRUG UHIĆENIH U ISTRI: Među privedenima i Krešimir Stojkovski

U tijeku su pretrage doma i poslovnog prostora poznatog pulskog poduzetnika, geodeta i vlasnika brojnih nekretnina


 
1 min
Istra24

U tijeku su pretrage doma i poslovnog prostora poznatog pulskog poduzetnika, geodeta i vlasnika brojnih nekretnina

Pulski odvjetnik Matija Miloš potvrdio nam je da je uhićen i Krešimir Stojkovski, poznati pulski poduzetnik, geodet i vlasnik brojnih nekretnina u Puli.

-Ja samo mogu potvrditi da sam preuzeo obranu Krešimira Stojkovskog, da su pretrage njegovog doma i poslovnog prostora u tijeku te da očekujemo ispitivanje u USKOK-u kroz dan, rekao nam je Matija Miloš.

Krešimir Stojkovski direktor je tvrtke Geo Biro njegovog oca Dragana, vlasnik je poduzeća Joyce te suvlasnik kompanije Hoteli Njivice. Bivši je član uprave tvrtke Uvale Nekretnina, i to u vrijeme kada je bila u vlasništvu Puljanke Alberta Faggiana, koji je bio drugi član uprave.


Nastavite čitati

Istra
 

Otpada nikad više, brige nikad manje, a turistička sezona pred vratima. Režemo li granu na kojoj sjedimo?

Masovno bacanje otpada u prirodu dobilo je svoju dionicu i na Caminu Istrianu. Azbestne ploče u zelenoj travi naše su duhovno ogledalo * Imamo i priču o otpadu koji nastaje čerečenjem propalih pulskih tvrtki Istra i Puljanka koje predvodi pogrebnik Predrag Đorđević * Teško se prisjetiti svih pročelnika u mandatu gradonačelnika Pule Filipa Zoričića. Štoviše, sastav pročelničke ekipe s početka 2022. godine uglavnom je promijenjen. Detaljnije čitajte sutra

Istra
 

Izložba stotinjak predmeta iz svih muzejskih zbirki na kojima je prikazano ljudsko lice od antičkog do suvremenog razdoblja

Najvećim dijelom riječ je o predmetima koje javnost dosad nije imala prilike vidjeti, kao i o novim akvizicijama i recentnijim arheološkim nalazima iznimne vrijednosti. "Ova će nas izložba suočiti s licima naše prošlosti i na taj nam način možda najbolje pokazati budućnost i koliko je važno da njegujemo ostavštinu koju smo dobili u nasljeđe", rekao je na otvorenju porečki gradonačelnik Loris Peršurić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.