Politika i društvo

Situacija ne jenjava

STOŽER: I danas visok broj novozaraženih u Istri, dvije osobe preminule

U posljednja 24 sata, zabilježeno je novih 177 slučaja zarazom COVID-19, a dvije su osobe, s pridruženim kroničnim bolestima, preminule


 
1 min
Istra24

U posljednja 24 sata, zabilježeno je novih 177 slučaja zarazom COVID-19, a dvije su osobe, s pridruženim kroničnim bolestima, preminule

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije potvrđeno je 177 novozaraženih osoba s istarskog područja.

U Općoj bolnici Pula preminule su dvije COVID-19 pozitivne osobe (1929. i 1952. godište), s pridruženim kroničnim bolestima.

Na bolničkom liječenju trenutno se nalazi ukupno 80 pacijenta, od kojih su na Odjelu za infektologiju 72 osobe, a u respiracijskom centru 8 osoba.

Ispitano je 478 uzoraka briseva na COVID-19, a izliječene su 123 osobe.

 


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Istra
 

JESU LI CRNI BALONI DOVOLJNI? Je li dovoljno jednom godišnje čuti crne statistike o broju premlaćenih i ubijenih žena i iz prvog reda pratiti naslikavanje političara?

Sutra čitajte o planovima za nogometno igralište Valkane oko čega su se ne tako davno lomila politička koplja i rušili stranački savezi. Iako gradnja debelo kasni, i dalje nema informacija kako će u konačnici izgledati zgotovljeno igralište i što to podrazumijeva termin -  "obuhvat radova" - ali i kada će, tko će, koliko će, i hoće li se rušiti stabla?

Istra
 

U Labin stigle prve kante za biootpad

Nešto manje od 100 kućanstava ulica Marcilnica, Viktora Cara Emina i Istarskih narodnjaka tako će moći odvajati kuhinjski otpad, vrtni/zeleni otpad, ostatke termički obrađene hrane i manje količine ostalog biootpada

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.