Sport i rekreacija

u petak je napadnuto skladište blizini staze.

F1: Nakon noćnog sastanka odlučeno, utrka ide dalje

Podsjetimo kako se tijekom petka dogodio napad na skladište naftne kompanije u Jeddahu, u blizini staze.  Veliki požar i crni gusti dim mogli su se vidjeti i sa staze, a odgovornost za napad preuzeli su jemenski pobunjenici


 
1 min
HINA
EPA/STR

Podsjetimo kako se tijekom petka dogodio napad na skladište naftne kompanije u Jeddahu, u blizini staze.  Veliki požar i crni gusti dim mogli su se vidjeti i sa staze, a odgovornost za napad preuzeli su jemenski pobunjenici

U noći s petka na subotu dugotrajni su sastanak obavili čelnici FIA-e te predstavnici samih momčadi i vozači. Zaključeno je kako će se VN Saudijske Arabije u Formuli 1 normalno obaviti po planu i programu tijekom subote i nedjelje.

Podsjetimo kako se tijekom petka dogodio napad na skladište naftne kompanije u Jeddahu, u blizini staze. Saudijska državna televizija je objavila kako je došlo do napada na skladište državne naftne kompanije Saudi Araco. Veliki požar i crni gusti dim mogli su se vidjeti i sa staze, a odgovornost za napad preuzeli su jemenski pobunjenici.

„Nakon razgovora sa svim momčadima i vozačima, koji su trajali do dugo u noć, odlučeno je kako će se Velika nagrada Saudijske Arabije normalno nastaviti“, službeno su priopćili iz Međunarodne automoto organizacije (FIA).

Nakon svih događaja neki vozači su sami izrazili veliku sumnju u to koliko je pametno nastaviti sa sportskim aktivnostima tijekom vikenda, no nakon odrađenog sastanka jednoglasno je odlučeno da će Velika nagrada ići dalje.

"Održane su opsežne rasprave između samih dionika, vladinih tijela i agencija odgovornih za sigurnost te su dana potpuna jamstva o sigurnosti događaja", dodali su iz FIA-e.


Nastavite čitati

Svijet
 

TALIJANI DANAS NA BIRALIŠTIMA Očekuje se pobjeda desničara

Oko 51,5 milijuna ljudi ima pravo glasa na parlamentarnim izborima, a biračka mjesta otvorila su se u 7 ujutro i zatvorit će se u 23 sata. Očekuje se da će desničarski savez predvođen Giorgiom Meloni i njezinom nacionalističkom strankom Braća Italije pobijediti i možda  čak osvojiti apsolutnu većinu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.