Sport i rekreacija

VATRENI NAGRAĐUJU VJERNOST

Hrvatski nogometni savez izdaje loyalty kripto token VATRENI te prateću mobilnu aplikaciju!

Hrvatski nogometni savez danas je izvijestio kako će ubuduće najvjernijim navijačima biti dostupan token VATRENI. Omogučit će im, naravno, razne pogodnosti. Liste čekanja već postoje, a mi doznajemo kako možete kupiti svoj token


 
2 min
Martina Pereša
FOTO: HNS

Hrvatski nogometni savez danas je izvijestio kako će ubuduće najvjernijim navijačima biti dostupan token VATRENI. Omogučit će im, naravno, razne pogodnosti. Liste čekanja već postoje, a mi doznajemo kako možete kupiti svoj token

Iz Hrvatskog nogometnog saveza danas su izvijestili kako će milijunima vjernih navijača Hrvatske ponuditi više prilika za interakciju s igračima, sudjelovanje u odlukama HNS-a i druge mogućnosti koje će biti ekskluzivne samo za vlasnike tokena VATRENI.

-Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove, a pritom se želimo još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama jer smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno te da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas - izjavio je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

Službeni kripto partner HNS-u je hrvatska kompanija AMPnet koja svoju tehnologiju pruža isključivo za tokenizaciju.

-Hvala HNS-u na suradnji i zajedničkoj želji da loyalty tokenom VATRENI omogućimo svim navijačima Hrvatske nogometne reprezentacije još bolje iskustvo. Uz podršku HNS-a, a integracijom AMPnet tehnologije i partnera Biznisporta, vlasnicima tokena bit će omogućeno pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popusti kod partnera HNS-a. Također, imat će priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji nisu drugdje dostupni. Uz sve to, vlasnik tokena moći će ga koristiti i za plaćanje na više od 200 mjesta - izjavio je glavni i izvršni direktor AMPneta, Mislav Javor.

Pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena VATRENI u ovom trenutku još nije omogućena svima.

Svi zainteresirani za kupnju više informacija mogu dobiti na poveznici https://token.hns-cff.hr gdje se mogu i upisati na listu čekanja.


Nastavite čitati

Snijeg padao na Učki i Platku

Na području Gorskog kotara noćas je padao snijeg, a na mjestima je došlo i do stvaranja pravog snježnog pokrivača. Prekrio je i goranski dio autoceste A6 Rijeka-Zagreb, ali djelatnici zimske službe su prošli ralicama i do jutros nema ograničenja u prometu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.