Sport i rekreacija

4. CLIVO SAILING CUP OD 14. DO 17. TRAVNJA

Memorijal Antolić-Česić: Na regati u medulinskom akvatoriju nastupit će 160 jedriličara

Ovogodišnja regata, Memorijal Antolić-Česić, okupit će 160 natjecatelja, iz pet zemalja – Poljske, Italije, Srbije, Crne Gore i naravno Hrvatske


 
2 min
Istra24

Ovogodišnja regata, Memorijal Antolić-Česić, okupit će 160 natjecatelja, iz pet zemalja – Poljske, Italije, Srbije, Crne Gore i naravno Hrvatske

Od 14. do 17. travnja u medulinskom akvatoriju bit će održan 4. Clivo Sailng Cup – Memorijal Antolić-Česić. Ovogodišnja regata okupit će 160 natjecatelja, iz pet zemalja – Poljske, Italije, Srbije, Crne Gore i naravno Hrvatske.

Turistička zajednica općine Medulin, od početaka ovoga kupa davala mu je podršku, jer podupiremo sve manifestacije koje pridonose povećanju broja noćenja na našoj destinaciji, a činit ćemo to i u buduće, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare direktor Turističke zajednice općine Medulin Enco Crnobori. 

O ovoj značajnoj sportskoj manifestaciji na konferenciji je u ime organizatora pomerskog Clivo Sailng Cluba govorila Petra Kliba, kazala je kako je veliki značaj ove manifestacije druženje, budući da su svi natjecatelji i njihovi pratitelji smješteni na jednom mjestu u Autokampu Medulin. Značaj ove regate je i u tome što je regatno polje vrlo blizu obali, pa poziva i gledatelje da se pridruže natjecateljima s obale.

Inače, natjecanja počinju u četvrtak kada se održavaju kvalifikacijske utrke, finale je u subotu, a prema najavama najzanimljivije će biti u nedjelju kada se održava Medal race. Na Uskrs će jedriličari biti najbliže kopnu i tog će dana gledateljima biti najzanimljivije.

Manuela Kraljević, članica Uprave Arena Hospitality Groupa koji od početka, također daje suport ovoj regati, posebno se zahvalila obitelji Kliba.

Načelnik općine Medulin, Ivan Kirac, pozvao je sve da u nedjelju na Uskrs prošeću kampom u Medulinu, i uživaju promatrajući jedrenje.


Nastavite čitati

Istra
 

Paliaga media days

Tekući problem IDS-a je događaj iz Rovinja u kojem su sudjelovali gradonačelnik iz redova te stranke Marko Paliaga i lokalni ugostitelj Gordan Jurić koji optužuje Paliagu za fizički napad. Ujutro donosimo kronologiju postupanja aktera i policije u ovom nesvakidašnjem slučaju * Odjavljujemo se s fotografijom boškarina, simbolom one Istre, ugrožene ali još žive, koja nije imala nikakve veze s betonizacijom obale, bazenima na selu, apartmanizacijom i overturizmom

Istra
 

KANFANARSKA JAKOVLJA: Fešta i smotra istarskih volova 27. srpnja

Manifestacija, jedna od najvećih i najpoznatijih fešti Istre, ove godine slavi svoje 34. izdanje i obećava nezaboravan provod za sve posjetitelje. Fešta će se održati posljednje subote u srpnju, točnije 27. srpnja, s bogatim i raznovrsnim programom koji će trajati cijeli tjedan.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.