Sport i rekreacija

bivši hajdukovac

Mijo Caktaš vraća se u HNL? Danas bi u Puli trebao odraditi liječnički pregled, a onda u Poreč na pripreme s Osijekom

Ako sve bude u redu na današnjem, liječničkom pregledu u Puli, Caktaš će potpisati za Osijek te se odmah momčadi pridružiti na pripremama koje trenutno odrađuje u Poreču


 
1 min
Zoran Angeleski
Bivši Hajdukovac pred vratima NK Osijeka

Ako sve bude u redu na današnjem, liječničkom pregledu u Puli, Caktaš će potpisati za Osijek te se odmah momčadi pridružiti na pripremama koje trenutno odrađuje u Poreču

Kao prije sat vremena objavio ortal Index, Mijo Caktaš danas bi trebao finalizirati svoj povratak u Hrvatsku nogometnu ligu.

Tijekom dana, piše Index, u Puli bi Caktaš trebao odraditi liječničke preglede i ako sve bude u redu, potpisat će za Osijek te se odmah momčadi pridružiti na pripremama koje trenutno odrađuje u Poreču.

Bivši nogometaš Hajduka pred povratkom je u HNL nakon što je raskinuo ugovor sa saudijskim Damacom u kojem je igrao pod vodstvom hrvatskog trenera Krešimira Režića.

Nije poznato zbog čega je točno raskinuo bogati ugovor s Damacom, u kojem je zarađivao oko dva milijuna eura godišnje, ali je potvrđeno da će mu dio ugovora biti isplaćen.

Sada se, po svemu sudeći, vraća u HNL, odakle je otišao nakon ružnog rastanka s Hajdukom.

Kako mu je ugovor istjecao prvog srpnja, on i klub se nisu uspjeli dogovoriti oko produljenja pa ga je Hajduk u veljači prošle godine izbacio iz prvog sastava i prebacio u drugu momčad, odakle je kao slobodan igrač otišao u Damac.


Nastavite čitati

Od 1. siječnja Radnicima rastu neoporezivi primici koje im poslodavci mogu isplatiti

Maksimalni godišnji iznos koji će svim radnicima poslodavci moći isplatiti na ime prigodne nagrade, što primjerice uključuje božićnicu i naknadu za godišnji odmor, od 1. siječnja iduće godine porasti na 700 eura, što je 36,38 eura više od trenutnih 663,62 eura.* Među ostalim stavkama, raste i neoporezivi iznos nagrada za radne rezultate i novčana paušalne nagrada za troškove prehrane

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.