Sport i rekreacija

nova sportska manifestacija

Pula Run - prva utrka upravo startala sa štinjanske place

Druga utrka, dugačka osam kilometara, najavljena je 8. svibnja u 10 sati u Šijanskoj šumi


 
1 min
Borka Petrović

Druga utrka, dugačka osam kilometara, najavljena je 8. svibnja u 10 sati u Šijanskoj šumi

U sklopu nove sportske manifestacije, Pulske atletske lige Pula Run, održat će se četiri utrke.

Prva utrka duga pet kilometara startala je upravo sa štinjanske place. Trčat će se na takozvanom Adrifort trailu u Štinjanu.

Druga utrka, dugačka osam kilometara, najavljena je 8. svibnja u 10 sati u Šijanskoj šumi. Treća utrka, od 5,5 kilometara, održat će se 19. lipnja sa startom na Marsovom polju, a posljednja 30. srpnja u 22 sata trčat će se na Lungomareu. Kotizacija iznosi 50 kuna po utrci.

Manifestaciju organizira Atletski savez Istre, uz tehničku pomoć ISTRuna. U Štinjanu su, koliko smo vidjeli, trčati krenule sve dobne skupine, a neki su na utrku uzeli i pse.


Snimila B. PETROVIĆ

Nastavite čitati

Pula
 

PULA: Kreće distribucija letaka o sufinanciranju mjera energetske učinkovitosti

Putem javnog poziva sufinancira se kupnja novih kućanskih uređaja najviših energetskih razreda, kupnja novih električnih vozila (bicikl, moped, motocikl), izrada Glavnog projekta za solarnu elektranu u mrežnom radu za obiteljske kuće i kupnja novih fotonaponskih sunčanih modula potrebnih za izradu solarne elektrane na obiteljskoj kući

Pula
 

Vaterpolo: Barakude započele pripreme u Puli

Čeka nas naporno ljeto, desetak dana priprema u Puli, pa Rim gdje ćemo imati sparing s Italijom, dan-dva slobodno pa opet okupljanje u Dubrovniku i onda međunarodni turnir u Crnoj Gori. Nakon toga letimo u Ameriku gdje ćemo u četiri prijateljske utakmice s Amerikancima pokušati izbrusiti formu do maksimuma i 11. srpnja predviđen put za Fukuoku, rekao je izbornik Tucak

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.