Sport i rekreacija

nova sportska manifestacija

Pula Run - prva utrka upravo startala sa štinjanske place

Druga utrka, dugačka osam kilometara, najavljena je 8. svibnja u 10 sati u Šijanskoj šumi


 
1 min
Borka Petrović

Druga utrka, dugačka osam kilometara, najavljena je 8. svibnja u 10 sati u Šijanskoj šumi

U sklopu nove sportske manifestacije, Pulske atletske lige Pula Run, održat će se četiri utrke.

Prva utrka duga pet kilometara startala je upravo sa štinjanske place. Trčat će se na takozvanom Adrifort trailu u Štinjanu.

Druga utrka, dugačka osam kilometara, najavljena je 8. svibnja u 10 sati u Šijanskoj šumi. Treća utrka, od 5,5 kilometara, održat će se 19. lipnja sa startom na Marsovom polju, a posljednja 30. srpnja u 22 sata trčat će se na Lungomareu. Kotizacija iznosi 50 kuna po utrci.

Manifestaciju organizira Atletski savez Istre, uz tehničku pomoć ISTRuna. U Štinjanu su, koliko smo vidjeli, trčati krenule sve dobne skupine, a neki su na utrku uzeli i pse.


Snimila B. PETROVIĆ

Nastavite čitati

Pula
 

PULA Domaće jedriličarke Una Krivić, Nika Fornažar i Iva Rokvić najbolje u klasama

U najbrojnijoj klasi Optimist (144 takmičara), pobijedio je Cristian Casetllan iz Triestina sport del Mare. U klasi ILCA 4 nastupila su 22 jedriličara i jedriličarke, najbolji je bio Jeremias Patikryl iz Češke, a među djevojkama je najbolja bila Nika Fornažar iz porečkog Horizonta. U klasi ILCA 6 u kojoj je nastupilo je 12 takmičara, najbolje se snašla Iva Rokvić iz JK Uljanik, na drugom mjestu je završio Luka Pahljina (Uljanik), dok je 3. bila Manola Miletić iz Kvarnera

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.