Sport i rekreacija

nova sportska manifestacija

Pula Run - prva utrka upravo startala sa štinjanske place

Druga utrka, dugačka osam kilometara, najavljena je 8. svibnja u 10 sati u Šijanskoj šumi


 
1 min
Borka Petrović

Druga utrka, dugačka osam kilometara, najavljena je 8. svibnja u 10 sati u Šijanskoj šumi

U sklopu nove sportske manifestacije, Pulske atletske lige Pula Run, održat će se četiri utrke.

Prva utrka duga pet kilometara startala je upravo sa štinjanske place. Trčat će se na takozvanom Adrifort trailu u Štinjanu.

Druga utrka, dugačka osam kilometara, najavljena je 8. svibnja u 10 sati u Šijanskoj šumi. Treća utrka, od 5,5 kilometara, održat će se 19. lipnja sa startom na Marsovom polju, a posljednja 30. srpnja u 22 sata trčat će se na Lungomareu. Kotizacija iznosi 50 kuna po utrci.

Manifestaciju organizira Atletski savez Istre, uz tehničku pomoć ISTRuna. U Štinjanu su, koliko smo vidjeli, trčati krenule sve dobne skupine, a neki su na utrku uzeli i pse.


Snimila B. PETROVIĆ

Nastavite čitati

Pula
 

Veliko priznanje za trenera Morisa Tankovića iz pulskog Boksačkog kluba Arena

Sretan sam zbog ovog priznanja i trudit ću se svim snagama da naš savez ide naprijed sigurnijim i većim koracima, izjavio je Tanković * Na skupštini HBS-a usvojen je i prijedlog predsjednika Bošnjaka da se Hrvatski boksački savez kandidira za domaćinstvo Europskog prvenstva za seniore i seniorke do 22 godine sljedeće, 2025. godine u Poreču

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.