Svijet

bombaš samoubojica

Najmanje 30 poginulih u eksploziji u pakistanskoj džamiji

Dvojica bombaša samoubojica raznijela su se u petak u džamiji u sjeverozapadnom Pakistanu pri čemu je poginulo 30 ljudi, a mnogi su ranjeni, rekli su policija i liječnici


 
1 min
HINA
FOTO: Pixabay

Dvojica bombaša samoubojica raznijela su se u petak u džamiji u sjeverozapadnom Pakistanu pri čemu je poginulo 30 ljudi, a mnogi su ranjeni, rekli su policija i liječnici

Dvojica bombaša samoubojica raznijela su se u petak u džamiji u sjeverozapadnom Pakistanu pri čemu je poginulo 30 ljudi, a mnogi su ranjeni, rekli su policija i liječnici. 

Ubivši policajce napadači su se probili u džamiju u Pešavaru te su se raznijeli u prepunoj glavnoj dvorani, rekao je policijski dužnosnik Harun Tahid.

U najveću bolnicu u gradu Lady Reading Hospital dovezeno je najmanje 30 tijela i više od 60 ranjenih, rekao je glasnogovornik Mohamed Asim.

Broj mrtvih mogao bi biti i veći, više od deset ozlijeđenih ljudi u kritičnom je stanju, rekao je Asim.

Spasioci, policija i dobrovoljci pretražuju ruševine u potrazi za žrtvama, rekao je Bilal Faizi iz spasilačke službe.


Nastavite čitati

Svijet
 

Njemačka slavi 33. Dan njemačkog jedinstva

Njemačka slavi ponovno ujedinjenje državnim praznikom kojim se obilježava na dan kada se 1990. godine komunistička Istočna Njemačka pridružila Saveznoj Republici Njemačkoj, odnosno Zapadnoj Njemačkoj, stvarajući jedinstvenu njemačku državu prvi put od 1945. godine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.