Svijet

Živi su zahvaljujući brzoj reakciji vojske

NAPOLI DELLE MERAVIGLIE: Automobil u Napulju propao u rupu na cesti

Dvojac koji se vraćao s proslave spasila je vojska, stacionirana u blizini u sklopu operacije Strade Sicure (Sigurne ceste), piše talijanska agencija ANSA. U rupu je propao i obližnji parkirani automobi


 
1 min
HINA
foto: Tiscalinews

Dvojac koji se vraćao s proslave spasila je vojska, stacionirana u blizini u sklopu operacije Strade Sicure (Sigurne ceste), piše talijanska agencija ANSA. U rupu je propao i obližnji parkirani automobi

Dvojica muškaraca mogu biti „sretni što su živi” nakon što je automobil kojim su putovali propao u veliku rupu koja se pojavila rano u srijedu u napuljskoj četvrti Vormero

Dvojac koji se vraćao s proslave spasila je vojska, stacionirana u blizini u sklopu operacije Strade Sicure (Sigurne ceste), piše talijanska agencija ANSA. U rupu je propao i obližnji parkirani automobil. 

„Čudo je da smo živi, moglo je proći puno, puno gore”, rekao je Giulio Delle Donne, jedan od dvojice mladića, istovremeno i mjesni vijećnik. 

„Živi smo zahvaljujući brzoj reakciji vojske”, kazao je Delle Donne, dodavši da je sekundu nakon propadanja automobila palo i drvo te je pukla vodovodna cijev. 

„Bilo je nešto poslije 4 ujutro. Cijev vodovoda je pukla i mogli smo se utopiti”, nastavio je jedan od mladića koji su iz nesreće izašli samo s nekoliko ogrebotina. 

„Nakon mnogo ovakvih događaja, nadamo se da će se konačno mapirati stanje svih građevina i sustava”, zaključio je.
 
Gradonačelnik Napulja Gaetano Manfredi rekao je da grad ima „kanalizacijski sustav koji godinama nije održavan”. 

„Implementiramo projekt kontinuiranog nadzora vodovodne i kanalizacijske mreže i to će nam omogućiti preventivno održavanje”, obećao je gradonačelnik. 


Nastavite čitati

Svijet
 

Muškarac na covid bio pozitivan 613 dana!

Ovaj slučaj "naglašava rizik od pojave kod pacijenata s oslabljenim imunitetom novih varijanti SARS-CoV-2 koje izbjegavaju imunosni sustav", poručili su znanstvenici u priopćenju za javnost

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.