Svijet

pomaci na bolje

Rusija u stalnom kontaktu s SAD-om, spremna na pregovore o kontroli naoružanja

Rjabkov je rekao da su Moskva i Washington u stalnom kontaktu, ali i da Kremlj ne vidi naznaka da je Washington spreman nastaviti dijalog o Ukrajini


 
1 min
HINA

Rjabkov je rekao da su Moskva i Washington u stalnom kontaktu, ali i da Kremlj ne vidi naznaka da je Washington spreman nastaviti dijalog o Ukrajini

Rusija je spremna nastaviti pregovore o kontroli naoružanja s SAD-om ako je i Washington na to spreman, poručio je zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova Sergej Rjabkov, a prenijela agencija RIA.

Rjabkov je rekao da su Moskva i Washington u stalnom kontaktu, ali i da Kremlj ne vidi naznaka da je Washington spreman nastaviti dijalog o Ukrajini.

Rjabkov je također naglasio da prijedlozi o sigurnosnim jamstvima koje je Rusija poslala SAD-u i NATO-u prije nego je pokrenula invaziju na Ukrajinu 24. veljače više ne vrijede jer se situacija sada u potpunosti promijenila.


Nastavite čitati

Svijet
 

Njemačka slavi 33. Dan njemačkog jedinstva

Njemačka slavi ponovno ujedinjenje državnim praznikom kojim se obilježava na dan kada se 1990. godine komunistička Istočna Njemačka pridružila Saveznoj Republici Njemačkoj, odnosno Zapadnoj Njemačkoj, stvarajući jedinstvenu njemačku državu prvi put od 1945. godine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.