Svijet

"Ako Bog da"

Ukrajinski pregovarač nada se otvaranju koridora iz Harkiva

"Ako Bog da, u nedjelju će biti koridor", napisao je na Facebooku pregovarač David Arahamija odgovarajući na komentar jedne žene da je trebao slušati i dogovoriti prekid vatre s Rusijom


 
1 min
HINA
FOTO: Hina

"Ako Bog da, u nedjelju će biti koridor", napisao je na Facebooku pregovarač David Arahamija odgovarajući na komentar jedne žene da je trebao slušati i dogovoriti prekid vatre s Rusijom

Vođa ukrajinskog izaslanstva za pregovore s Rusijom nada se da bi humanitarni koridor iz istočnoga grada Harkiva mogao biti otvoren u nedjelju.

"Ako Bog da, u nedjelju će biti koridor", napisao je na Facebooku pregovarač David Arahamija odgovarajući na komentar jedne žene da je trebao slušati i dogovoriti prekid vatre s Rusijom.

Ta je žena iz Harkiva i pretrpjela je "10 dana pakla".

Predstavnici Ukrajine i Rusije zadnji put su se sastali u Bjelorusiji u četvrtak i dogovorili su se o uspostavljanju humanitarnih koridora za vrijeme drugog kruga pregovora.

Separatisti u Luhansku u samoproglašenoj 'Luganskoj Narodnoj Republici'  (LNR) rekli su da je ukrajinska vojska u 24 sata osam puta granatirala četiri naselja.

To je objavila ruska agencija TASS pozivajući se na predstavnike LNR-a u subotu navečer. U granatiranju su ranjena najmanje dva civila i uništene 23 kuće, plinovod i visokonaponski vod.

Informacija se ne može neovisno provjeriti.


Nastavite čitati

Svijet
 

Tornado usmrtio više ljudi u Iowi

Gotovo cijela država Iowa bila je pod "posebno opasnom situacijom", prema Nacionalnoj meteorološkoj službi, koja je izdala nekoliko upozorenja na tornado. Međutim, najgore je stradao Greenfield, gradu od oko 2.000 ljudi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.