Život

Prognoza Istrameta

Danas nas očekuje pretežito sunčano vrijeme s mogućim udarima vjetra

Puhat će umjerena i jaka bura, na poznatim lokalitetima s olujnim udarima, naročito prijepodne, poručuju iz Istrameta


 
1 min
Istra24

Puhat će umjerena i jaka bura, na poznatim lokalitetima s olujnim udarima, naročito prijepodne, poručuju iz Istrameta

Za uskrsnju nedjelju u Istri će biti pretežno sunčano vrijeme, dok bi u gorskom području moglo doći do povremene umjerene naoblake.

Puhat će umjerena i jaka bura, na poznatim lokalitetima s olujnim udarima, naročito prijepodne, poručuju iz Istrameta.

Jutarnje temperature zraka bit će od 1 do 7 °C, a dnevne vrijednosti između 12 i 17 °C.


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Istra
 

NAJSTARIJI VODNJANAC PROSLAVIO 100. ROĐENDAN! Barba Kuzma: "A još sto lit pa smo gotovi"

"Kako se osjećam? Malo sam nazebao ovih dana", odgovara šali sklon slavljenik. Kuzma Juričević, rođen 18. srpnja 1924. u Škripu na Braču, s 18 se godina priključio partizanima. U ratu je izgubio majku i oca, ranjavan je te je sudjelovao u oslobađanju Trsta, da bi 1946. godine stigao u Vodnjan i služio u ovdašnjoj vojarni. U Vodnjanu je upoznao svoju suprugu Mariju (preminula 2001.) i tu je ostao do danas zajedno podižući obitelj. Radni vijek proveo je u Uljaniku, u mirovinu je otišao davne 1968. godine

Istra
 

Uskoro otvaranje javne nabave za rekonstrukciju igrališta NK Peroj

Odluku o imenovanju povjerenstva za provedbu javne nabave Grad Vodnjan – Dignano donio je 11. srpnja 2024. i pitanje je dana kada će biti otvoren postupak javne nabave procijenjene vrijednosti na 840.000 eura (bez PDV-a). Postupak bi trebao biti okončan oko 20. kolovoza kada bi se pristupilo otvaranju ponuda zainteresiranih ponuđača

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.