Život

od četvrtka do ponedjeljka

"Dođi u grad! – Vieni in città!": produženi Uskrsni vikend uz bogat program

Subotnji program tradicionalno započinje u jutarnjim satima, i to predstavom za djecu „Pobuna posade zubić" Lutkarske udruge Puppeta, u Parku grada Graza, nakon koje slijedi sportski program


 
1 min
Istra24

Subotnji program tradicionalno započinje u jutarnjim satima, i to predstavom za djecu „Pobuna posade zubić" Lutkarske udruge Puppeta, u Parku grada Graza, nakon koje slijedi sportski program

Tijekom predstojećeg produženog, Uskrsnog vikenda, na glavnom pulskom trgu Forum sutra, u petak i u subotu od 18 do 23 sata te ponedjeljka 18. travnja od 11 do 23 sata, održat će se predstavljanje vinara južne Istre.

Eno program predstavit će vinari Vina Benazić, Diković winery, Kalavojna, Vina Marčeta, Vina Siljan, Memento Moris Winery, Teraboto, Dobran Vina i Vina Šegota kada će ponudit najpoznatije sorte vina, od Istarske malvazije, Terana, Muškata, Merlota, Cabernet Sauvignona do odličnih kupaža i brojnih nagrađivanih drugih sorti. U sklopu vinske pozornice posjetioci će moći kušati i kuhinju istarskih specijaliteta konobe Danijela iz Betige i fritule Hiže od Biškoti.

Na Uskrsni ponedjeljak, u 19 sati, planiran je i popratni glazbeni koncert sastava Funbox. 

Sutra, u četvrtak u 17 sati, u prostoru ECPD-a (iza Augustovog hrama) održat će se likovna radionica, pod vodstvom Renate Jelenić.

Zainteresiranost za jednoipolsatnu radionicu potrebno je najaviti na e-poštu voditeljice renata.jelenic@yahoo.com.

Najmlađi će se zabaviti u Parku grada Graza sutra u 17.30 sati s Malim Birikininim teatrinom, odnosno predstavom za djecu „Mali princ".

U petak u 17 sati na Portarati će se predstaviti sportski Judo klub Pulafit, a sat kasnije trg će zauzeti plesači i plesačice plesnog studija Saltatrix.

Najmlađima je namijenjena radionice „Uskršnji kreativni nered" koja će se održati u ECPD-u od 17.30 sati u organizacije Udruge žuti kišobran, a prijave se zaprimaju putem e-pošte iva@zutikisobran.hr.

Subotnji program tradicionalno započinje u jutarnjim satima, i to predstavom za djecu „Pobuna posade zubić" Lutkarske udruge Puppeta, u Parku grada Graza, nakon koje slijedi sportski program.

Od 11 do 14 sati Decathlon će osigurati fitness sprave, bučice, pilates lopte i uže za preskakanje. Radionica keramike održat će se u dva termina; od 10 do 12 i od 16 do 18 u ECPD-u.

U Parku Monte Zaro od 11 sati nastupat će Trio: Flauta, klarinet i klavir, a događaj će popratiti i ponuda pulskog Lokaliteta koji okuplja proizvode više od 40 domaćih OPG-ova.


Nastavite čitati

Pula
 

FRKA NA DELFINU Na Skupštini društva Delfin zaštitari i policija. Pojedini članovi tvrde da im je zabranjen pristup kako bi se Anti Restoviću potvrdio treći predsjednički mandat. On odbacuje sve optužbe

Zaštitarsku tvrtku je angažirao predsjednik PŠRD Delfin Pula Ante Restović te pretpostavljamo da će troškove zaštitarske tvrtke namiriti iz članarina koju i mi plaćamo, kažu nezadovoljni članovi. Smatraju da Restović želi biti doživotni predsjednik i da to nije dobro *Stigli su u namjeri da remete i onemoguće rad i iz tog smo razloga pozvali zaštitare. To je namjerna opstrukcija i jedna velika kampanja i napad na mene osobno. Tajniku su prijetili da će mu slomit noge, meni je to bilo tužno gledati, kaže novi stari predsjednik Delfina Ante Restović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.