Život

PREMDA JE MORE JOŠ HLADNO

(FOTO) KRENULA JE SEZONA KUPANJA: duž pulske obale pojavili se prvi "ljetni" prizori

Temperatura zraka u Istri već je treći dan za redom dosegla 25 stupnjeva, međutim temperatura mora iznosi samo 18 celzijevih stupnjeva, što je za 4 manje u odnosu na isti datum prošle godine


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Temperatura zraka u Istri već je treći dan za redom dosegla 25 stupnjeva, međutim temperatura mora iznosi samo 18 celzijevih stupnjeva, što je za 4 manje u odnosu na isti datum prošle godine

Nakon dužeg razdoblja kišovitog i za ovo godišnje doba netipično hladnog vremena, u nedjelju se vratilo pravo sunce te su napokon temperature u Istri porasle i dosegle razinu koja primjerena za  kasni svibanj.

Nije dugo trebalo a dočekali smo i otvorenje sezone kupanja. Danas je naš fotoreporter Manuel Angelini zabilježio prve ovogodišnje ulaske u more, sunčanja i šetnje uz plažu u kupaćim kostimima, posvud duž pulske obale, na Lungomareu od Mornara do Valkana pa sve do Hidrobaze kod Puntižele.

Temperatura zraka u Istri već je treći dan za redom 25 stupnjeva, međutim temperatura mora iznosi samo 18 celzijevih stupnjeva, što je za 4 manje u odnusu na isti datum prošle godine. Ipak je to samo za hrabrije.


Nastavite čitati

Pula
 

NI DVIJE GODINE OD NAJAVE Mobilni timovi za psihološku pomoć pulskim osnovnim školama nisu zaživjeli

U posljednjih nekoliko mjeseci evidentna je eskalacija vršnjačkog nasilja u najvećem istarskom gradu, a mobilni timovi ponovno su bili temom sastanka koji se sredinom svibnja održao u Gradu Puli. Iako škole otad bilježe i nove slučajeve vršnjačkog nasilja, čini se da je realizacija mobilnih timova još uvijek u fazi analiziranja, pa je izvjesno za očekivati kako do završetka ove školske godine neće ni zaživjeti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.