Život

Danas zadnji dan

(FOTOGALERIJA) Pogledajte kako izgleda ovogodišnji WEEKEND FOOD FESTIVAL

Dakako, jedna od zvijezda ovogodišnjeg festivala je chef Mate Janković, koji je u razgovorima 'jedan na jedan" proveo posjetitelje kroz brojne teme gastronomske scene u Hvatskoj uključujući važnost kvalitetne radne snage kao ključnom faktoru uspjeha te novim gastro projektima u Hrvatskoj


 
1 min
Matea Čelebija ⒸFOTO: Manuel Angelini

Dakako, jedna od zvijezda ovogodišnjeg festivala je chef Mate Janković, koji je u razgovorima 'jedan na jedan" proveo posjetitelje kroz brojne teme gastronomske scene u Hvatskoj uključujući važnost kvalitetne radne snage kao ključnom faktoru uspjeha te novim gastro projektima u Hrvatskoj

Organizatori Weekend Media Festivala, inače najpoznatije medijske konferencije u regiji, kreirali su ovaj festival koji kao svojevrsnu platformu za edukaciju, razmjenu ideja i općenito umrežavanje ugostitelja.

Ovogodišnji Weekend Food Festival otvoren je u petak u Staroj tvornici duhana u Rovinju, a održava se još danas.

Tako su se do sinoć održala 24 panela na kojima su brojni iskusni ljudi s hrvatske gastronomske scene držali predavanja i davali savjete okupljenima.

- Bitno je progovarati o problemima s kojima se susrećemo kako bi mogli postati bolji, kao i ponuditi inspirativna predavanja i masterclassove koja će nekog motivirati da bude bolji ili da njegova karijera krene potpuno drugim i neočekivanim smjerom, poručuju organizatori.

Dakako, jedna od zvijezda ovogodišnjeg festivala je chef Mate Janković, koji je u razgovorima 'jedan na jedan' proveo posjetitelje kroz brojne teme vezane za gastronomsku scenu u Hrvatskoj uključujući važnost kvalitetne radne snage kao ključnom faktoru uspjeha te novim gastro projektima u Hrvatskoj.

Ovogodišnji je festival bio posvećen i kavi pa su tako organizatori postavili 'festival unutar festivala' namijenjen isključivo njoj.

Uz kavu su se na brojnim punktovima pripremali kokteli, ali i održavala predavanja o njihovoj pripremi. Tako su posjetitelji, uz isprobavanje najposebnijih kava, mogli naučiti kako napraviti najbolji koktel.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.