Život

Povećana gustoća prometa

HAK: Na Istarskom ipsilonu pojačan promet prema prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije

Pojačan je promet na važnijim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima, a HAK vozače da upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila


 
1 min
HINA

Pojačan je promet na važnijim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima, a HAK vozače da upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila

Pojačan je promet na važnijim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima, a HAK vozače da upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Na A1 Zagreb-Split-Ploče povećana je gustoća prometa u oba smjera; pred naplatom Lučko u smjeru mora kolone su iz smjera zagrebačke obilaznice (A3) i čvorova Jankomir i Buzin; pred naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja; a kolona vozila kraj naplatne postaje Karamatići u smjeru Dubrovnika duga je oko kilometar.

Na A3 Bregana-Lipovac na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvora Jankomir prema naplati Lučko (A1) kolona vozila je oko 5 km; na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvora Buzin prema naplati Lučko (A1) kolona vozila je oko 2 km; kolona osobnih i teretnih vozila kraj graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Lipovca duga je oko 3 km.

Zbog prometne nesreće na 20+950 km između čvorova Buzin i Lučko u smjeru Bregane, vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h.

Zbog prometne nesreće na A4 Goričan-Zagreb između čvora Breznički Hum i čvora KOMIN u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

Na A7 Rupa-Žuta Lokva je kolona vozila na naplatnoj postaji RUPA u smjeru Krčkog mosta duga oko kilometar.

Na Istarskom ipsilonu povećana je gustoća prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona na pojedinim dionicama državnih cesta u Istri i priobalju danas je od 4 do 14 sati. Zabrane nema na autocestama i Ličkoj magistrali (DC1).

Na graničnom prijelazu Bajakovo se u putničkom prometu čeka oko 1,5 sat u  oba mjera, a na Tovarniku sat vremena na izlazu, dok se na Macelju čeka sat vremena na ulazu u zemlju.

U pomorskom prometu nema poteškoća.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.