Život

DATUM JOŠ UVIJEK NIJE POZNAT

LENNY KRAVITZ U ARENI: Veliki pjevač nastupit će u Puli sljedećeg ljeta

Međunarodno poznati pjevač vraća se u Hrvatsku nakon dugog izbivanja sa svojom turnejom “Blue Electric Light Tour” koja je dobila ime prema dvanaestom studijskom albuma  koji izlazi 15. ožujka 2024., a kojeg je najavio singlom “TK421”


 
1 min
foto: Facebook Lenny Kravitz

Međunarodno poznati pjevač vraća se u Hrvatsku nakon dugog izbivanja sa svojom turnejom “Blue Electric Light Tour” koja je dobila ime prema dvanaestom studijskom albuma  koji izlazi 15. ožujka 2024., a kojeg je najavio singlom “TK421”

Lenny Kravitz, uz Avril Lavigne i Simple Minds, treće je veliko ime s međunarodne glazbene scene koje će slijedećeg ljeta nastupiti u pulskoj Areni.

Portal muzika.hr objavljuje da se ovaj se svjetski slavan pjevač vraća se u Hrvatsku nakon dugog izbivanja, sa svojom turnejom “Blue Electric Light Tour” koja je tako nazvama prema imenu dvanaestog studijskog albuma  koji izlazi 15. ožujka 2024., a kojeg je najavio singlom “TK421”.

Tijekom svoje karijere Lenny Kravitz osvojio je četiri nagrade Grammy te prodao više od 40 milijuna albuma diljem svijeta. CFDA mu je nedavno dodijelio i nagradu “Fashion Icon Award”, a također je odabran kao kandidat za Hollywood Walk of Fame 2023. naglašavajući njegovu ulogu ikone stila i glazbe.

Leonard Albert Kravitz rođen je u New Yorku 26. svibnja 1964. u obitelji Syja Kravitza, producenta za NBC ukrajinskog podrijetla, i Roxie Roker, glumice podrijetlom s Bahama, poznatije kao tumačica Helen Willis u uspješnoj televizijskoj seriji " Jeffersonovi".

Sredinom srpnja Lenny Kravitz nastupa u Italiji, a datum i cijena koncerta bit će poznati uskoro.


Nastavite čitati

Pula
 

(FOTO) U PULI ODRŽAN ŽUPANIJSKI LIDRANO Ovo su najbolji radovi upućeni na državnu razinu - od literarnih i novinarskih do radijskih emisija i školskih časopisa

Pararelno s nastupima na pozornici održavali su se okrugli stolovi sa članovima povjerenstava za odabir najboljih literarnih i novinarskih radova te oni za radijske emisije, dramsko scensko stvaralaštvo i školske časopise * Povjerenstva su prosuđivala radove, uratke i izvedbe ukupno 239 učenika, a na državnu razinu smotre LiDraNo 2024. upućeni su sljedeći radovi...

Pula
 

"TRKOM PROTIV NASILJA" na pulskoj Portarati obilježen Dan ružičastih majica

O nasilju je potrebno pričati kako bi osvijestili problem, među djecom, učiteljima i cijelim društvom. Problem je dosta zamagljen i zato se o njemu treba što više govoriti u javnosti, kako bi se borili protiv tog vida nasilja među djecom, poručila je Valentina Vuković profesorica tjelesnog odgoja iz pulske Osnovne škole Vidikovac

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.