Život

ADVENTSKI PROGRAM "KUĆA DJEDA MRAZA"

Marčanci pozivaju na predstave, fotografiranje, vožnju vlakićem uz živu glazbu i kuhano vino

Najavljen je bogat božićni program s pregršt atrakcija i predstava za velike i male, uz živu glazbu Dua Gold i Two Acoustic, topli čaj, kuhano vino i fritule u grijanom šatoru, prigodno dekoriranim foto kutkom, kao scenom za stvaranje najljepših uspomena s profesionalnim fotografom Valterom Zancom


 
2 min
Istra24

Najavljen je bogat božićni program s pregršt atrakcija i predstava za velike i male, uz živu glazbu Dua Gold i Two Acoustic, topli čaj, kuhano vino i fritule u grijanom šatoru, prigodno dekoriranim foto kutkom, kao scenom za stvaranje najljepših uspomena s profesionalnim fotografom Valterom Zancom

Turistička zajednica Općine Marčana predstavila je "Kuću Djeda Mraza", zabavni blagdanski program koji će se održavati tijekom dvije večeri, 18. i 19. prosinca, na lokaciji kod vrtića u Marčani. 

Najavljen je bogat božićni program s pregršt atrakcija i predstava za velike i male, uz živu glazbu Dua Gold i Two Acoustic, topli čaj, kuhano vino i fritule u grijanom šatoru, prigodno dekoriranim foto kutkom, kao scenom za stvaranje najljepših uspomena s profesionalnim fotografom Valterom Zancom. Tu je i vožnja vlakićem kroz Marčanu, kao i prodajno-izložbena ponuda lokalnih rukotvoraca.

Tako će u ponedjeljak, 18. prosinca, program početi u 17 sati predstavom "Orašar" Teatra Naranča u sportskoj dvorani OŠ Marčana. Od 17 sati počinje koncert Dua Gold, foto shooting i prodaja na štandovima. Vožnja vlakićem kreće u 17.30 sati, te potom svakih idućih pola sata. U ponedjeljak se održava i podjela poklon paketa djeci koja nisu u programu predškolskog odgoja na području Općine Marčana. 

U utorak, 19. prosinca, program također počinje u 17 sati božićnom priredbom u školskoj sportskoj dvorani OŠ Marčana. U isto vrijeme počinje i koncert grupe Two Acoustic, uz fotografiranje i prodaju na štandovima. Od 17.40 sati kreću ples i pjesme DV-a Vrtuljak i DND-a Marčana u prostorima vrtića, a od 18.30 sati vatreno-svjetleća animacija udruge Cirkus iz Pule. Vožnja vlakićem počinje u 18 sati s polascima svakih pola sata.

Svi su programski sadržaji besplatni. Suorganizatori Kuće Djeda Mraza su Dječji vrtić Vrtuljak Marčana i Turistička zajednica Općine Marčana, uz podršku Općine Marčana, komunalnog društva Mandalena d.o.o. i DVD-a Općine Marčana.


Foto: TZ Marčana

Nastavite čitati

Istra
 

Turistička sezona? Radost za neke, tuga za podstanare

Vijesti o pulskom festivalu, reportaža o redu na 40 stupnjeva i priča, mit o otoku Cissi (istarskoj Atlantidi), požar u Bala i priča o Europsko-kulturnom-sportskom centru koji romska zajednica gradi u u mjestašcu Želiski pored Barbana obilježile su ovu subotu * Sutra pišemo o problemima podstanarstva u turističkoj Puli i simpatičnoj inicijativi istarskog vrtlara kojoj je cilj ukazati na važnost samoniklog bilja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.