Život

Iduću subotu u Svetom Lovreču

Napregnite vijuge - prijavite se za ultimativni uskršnji istrijanski kviz

Kao i u prethodna dva "ultimativna kviza", bit će ovdje pitanja iz povijesti, geografije, etnologije, gastronomije, kulture, glazbe i kategorije "trivia" iz Istre


 
1 min
Istra24
Ilustracija/Pixabay

Kao i u prethodna dva "ultimativna kviza", bit će ovdje pitanja iz povijesti, geografije, etnologije, gastronomije, kulture, glazbe i kategorije "trivia" iz Istre

Pozivaju se svi "kvizoljupci" i "istroznalci" na sudjelovanje u još jednom kvizu u organizaciji Općine Sveti Lovreč, koji nosi naziv "Ultimativni uskršnji istrijanski kviz", igri znanja o našoj Krasnoj zemlji!

Kviz će se održati na Trgu Placa, u subotu 9. travnja s početkom u 20 sati.

Kao i u prethodna dva "ultimativna kviza", bit će ovdje pitanja iz povijesti, geografije, etnologije, gastronomije, kulture, glazbe i kategorije "trivia" iz Istre!

Naravno, kako nam slijedi doba fešti, bit će i pitanja vezana uz uskršnje tradicije u Istri,najavljuju organizatori.

Svoje ekipe, do četiri člana, možete prijaviti na e-mail - kvizlovrec2022@gmail.com - do 12 sati u subotu, 9. travnja. Pobjednike očekuju bogate nagrade.


Nastavite čitati

Istra
 

Dani otvorenih vrata cijepljenja protiv HPV-a - bez naručivanja i najave

U organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, djevojke i mladići u dobi do 25 godina mogu se tijekom listopada bez naručivanja i najave cijepiti protiv humanog papiloma virusa (HPV) u Savjetovalištima za spolno zdravlje Istarske županije, pri školskoj medicini, od 15 do 17 sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.