Život

VELIKA SUBOTA

PINCA FEST U BALAMA: Donesite svoje pince na ocjenjivanje i okušajte se u tradicionalnom pičenju jaja

Dio programa bit će dječja utrka „U potrazi za uskršnjim jajem“, sa startom u 18.30 na Trgu Tomaso Bembo


 
1 min
Chiara Bilić

Dio programa bit će dječja utrka „U potrazi za uskršnjim jajem“, sa startom u 18.30 na Trgu Tomaso Bembo

Tradicionalni 'Pinca fest' održat će se ovu subotu u Balama, u kaštelu Bembo, s početkom u 18 sati, kada natjecatelji/ce moraju donijeti svoje pince na ocjenjivanje.

U 19 sati počinje i natjecanje u pičenju jaja, a već pola sata kasnije proglasit će se najbolja i najukusnija pinca.

Dio programa bit će dječja utrka „U potrazi za uskršnjim jajem“, sa startom u 18.30 na Trgu Tomaso Bembo.

Okupljanje će biti 15-ak minuta ranije, kada će se podijelili startni paketi. Najbrži i najsnalažljiviji po kategorijama (učenici 1. i 2. razreda, 3. i 4. razreda, 5. i 6. razreda te 7. i 8. razreda) biti će nagrađeni.

Za utrku se potrebno najaviti do petka na telefonske brojeve organizatora 099/493-0834 (Sandi) ili 091/506-9604 (Dea).

Za sam kraj predviđen je nastup Danijela Dražića.


Nastavite čitati

Istra
 

HIDROBAZA: Što župan misli o njenoj paradoksalnoj prodaji, i što će biti s plažom?

Zbog mešetarenja kod privatizacije nekadašnji trgovački divovi "Puljanka" i "Istra" su propali, a danas se njihove nekretnine prodaju po diskontiranim cijenama * I Grad Rovinj, poput Pule, Poreča i Umaga, koristi javne novce za vlastitu promociju * Hidrobaza je trebala biti jezgra poduzeća Brijuni Rivijera čiji je suvlasnik država, a sada je ta ista država prodaje: što o tome misli Boris Miletić? * Hidrobaza će koštati i Fažani koja uređuje svoje priobalje i koja s lokacije mora ukloniti nezakonite nasipe materijala: više o tome saznat ćete ujutro * Sutra pročitajte i kako je gradonačelnik Višnjana opravdao to što nije informirao javnost o svom (ne) radu

Istra
 

Gotovo stotinjak biciklista natjecalo se u prvom kolu

Samo natjecanje održano je u pet zasebnih utrka i 17 starosnih kategorija gdje se natjecao ukupno 91 natjecatelj, što je nešto manji broj nego inače. No, to nikoga nije iznenadilo s obzirom da je u najavi vremenske prognoze bila - polarna hladnoća

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.