Život

VELIKA SUBOTA

PINCA FEST U BALAMA: Donesite svoje pince na ocjenjivanje i okušajte se u tradicionalnom pičenju jaja

Dio programa bit će dječja utrka „U potrazi za uskršnjim jajem“, sa startom u 18.30 na Trgu Tomaso Bembo


 
1 min
Chiara Bilić

Dio programa bit će dječja utrka „U potrazi za uskršnjim jajem“, sa startom u 18.30 na Trgu Tomaso Bembo

Tradicionalni 'Pinca fest' održat će se ovu subotu u Balama, u kaštelu Bembo, s početkom u 18 sati, kada natjecatelji/ce moraju donijeti svoje pince na ocjenjivanje.

U 19 sati počinje i natjecanje u pičenju jaja, a već pola sata kasnije proglasit će se najbolja i najukusnija pinca.

Dio programa bit će dječja utrka „U potrazi za uskršnjim jajem“, sa startom u 18.30 na Trgu Tomaso Bembo.

Okupljanje će biti 15-ak minuta ranije, kada će se podijelili startni paketi. Najbrži i najsnalažljiviji po kategorijama (učenici 1. i 2. razreda, 3. i 4. razreda, 5. i 6. razreda te 7. i 8. razreda) biti će nagrađeni.

Za utrku se potrebno najaviti do petka na telefonske brojeve organizatora 099/493-0834 (Sandi) ili 091/506-9604 (Dea).

Za sam kraj predviđen je nastup Danijela Dražića.


Nastavite čitati

Istra
 

DRASTIČNO POSKUPLJENJE: Kaštijun će od 1. siječnja primjenjivati novi cjenik. Prijevoz, obrada i zbrinjavanja otpada s dosadašnjih 72, raste na 146 eura!

Dodatke ugovora o prijevozu, obradi i zbrinjavanju miješanog komunalnog otpada 27. rujna potpisali su Komunalni servis Rovinj, Pula Herculanea i Usluga Poreč. Tvrtke 6 maj Umag, 1 maj Labin i Med eko servis,  dodatke ugovora će potpisati po dobivanju suglasnosti nadležnog tijela (osnivača). Potpisivanju dodatka ugovora nisu se odazvale tvrtke Contrada d.o.o. Vodnjan, Park d.o.o. Buzet i Usluga d.o.o. Pazin, rekao je direktor Kaštijuna Dražen Stilinović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.