Život

pulska tržnica

STIGLE PRVE MANDARINE Piše da su neretvanske, a cijena im je tri eura za kilogram. Lani su bile 12 KUNA

Mandarine smo na pulskoj tržnici snimili lani na isti dan - 27. rujna. Čisto da znate koliko nam je euro donio


 
1 min
Borka Petrović

Mandarine smo na pulskoj tržnici snimili lani na isti dan - 27. rujna. Čisto da znate koliko nam je euro donio

Prve ovogodišnje mandarine stigle su na pulsku tržnicu. Natpis veli da su "neretvanske".

Cijena im je tri eura za kilogram. Lani su prve bile po 12 kuna, snimljene na isti dan - 27. rujna. Čisto da znate koliko nam je euro donio.

Jesu li kisele ili ne, ne znamo. Nadamo se skorom dolasku neretvanskih manadrina obitelji Dragobratović na štand do autobusne stanice, preko puta "Sljemena". One su Puljanima omiljene već više od tri desetljeća.


Nastavite čitati

Pula
 

VOZILA PUNA IZMETA, A ULICA SMRDI Nastavlja se dugogodišnji problem stanara Kolodvorske ulice u Puli

Zvučni rastjerivači bilo koje vrste su funkcionalni prvih nekoliko dana, a nakon toga, to se može tretirati kao bačeni novac. Razlog je taj, da se ptice jako brzo naviknu na zvuk, te shvate da se radi o varci koja im ne predstavlja opasnost, i shodno tome nastavljaju boraviti na toj lokaciji, poručuje dr. sc. Jelena Kralj, upraviteljica Zavoda za ornitologiju, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.