Život

pulska tržnica

STIGLE PRVE MANDARINE Piše da su neretvanske, a cijena im je tri eura za kilogram. Lani su bile 12 KUNA

Mandarine smo na pulskoj tržnici snimili lani na isti dan - 27. rujna. Čisto da znate koliko nam je euro donio


 
1 min
Borka Petrović

Mandarine smo na pulskoj tržnici snimili lani na isti dan - 27. rujna. Čisto da znate koliko nam je euro donio

Prve ovogodišnje mandarine stigle su na pulsku tržnicu. Natpis veli da su "neretvanske".

Cijena im je tri eura za kilogram. Lani su prve bile po 12 kuna, snimljene na isti dan - 27. rujna. Čisto da znate koliko nam je euro donio.

Jesu li kisele ili ne, ne znamo. Nadamo se skorom dolasku neretvanskih manadrina obitelji Dragobratović na štand do autobusne stanice, preko puta "Sljemena". One su Puljanima omiljene već više od tri desetljeća.


Nastavite čitati

Pula
 

Direktor tvrtke za deratizaciju Nikola Matić: "Žarišta su pod kontrolom, no mi smo samo vatrogasci, bez određenih mjera, problem se ne može trajno riješiti"

Ovakva se situacija događa jednom u deset godina, kada se poklopi nekoliko elemenata i populacija glodavaca se umnoži za desetak puta. Posljednja ovakva infestacija bila je u Puli prije osam godina, napominje Matić koji veli da je Pula iznimno zapušten i prljav grad i to jako pridonosi razvitku populacije glodavaca, ali i žohara

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.