Život

Na tržnici, Giardinima, Portarati i Forumu

Sutra u Puli počinju maškare "U potrazi za Karnevalom"!

Na karnevalu ulični zabavljači: svirač one man band, klaun, žongler, hodači na štulama i grbavac na biciklu


 
1 min
Istra24

Na karnevalu ulični zabavljači: svirač one man band, klaun, žongler, hodači na štulama i grbavac na biciklu

Sutra (u subotu) u središtu Pule, od 10 do 13 sati, počinje manifestacija "U potrazi za Karnevalom", a koja će se odvijati i naredne dvije subote, 19. i 26. veljače.

Organizator, Turistička zajednica Pule, koja događaj priprema u suradnji s Gradom Pulom, poziva maskirane mališane da se prošeću gradom i na potezu od tržnice, preko Giardina i Portarate, pa do Foruma, pronađu ulične zabavljače, sakupe pet pečata i dođu na Forum po slatko skriveno blago.

Na karnevalu ulični zabavljači: svirač one man band, klaun, žongler, hodači na štulama i grbavac na biciklu.

Maskirana djeca će od uličnog zabavljača dobiti kartončić  na kojemu je potrebno sakupiti pet pečata, od svakog zabavljača po jedan. Pravo na slatko skriveno blago ostvaruje dijete s ispunjenim kartončićem koje može preuzeti na info punktu Turističke zajednice grada Pule.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.