Život

danas i sutra

SVI NA PIZZU NA FORUM: Humanitarni pizza party za udrugu Naš san njihov osmijeh

Na festivalu će humanitarno sudjelovati osam pulskih pizzeria: Tivoli, Peperoncino, Samantha, Asterix, Jupiter, Bistro & Pizzeria Papillon, Pizzeria Barkun i Old City Bar


 
1 min
Borka Petrović

Na festivalu će humanitarno sudjelovati osam pulskih pizzeria: Tivoli, Peperoncino, Samantha, Asterix, Jupiter, Bistro & Pizzeria Papillon, Pizzeria Barkun i Old City Bar

Danas i sutra, od 17 do 22 sata, na Forumu će se, u sklopu manifestacije "Dođi u grad" održati humanitarni pizza festival pod nazivom "More ljubavi".

Na festivalu će humanitarno sudjelovati osam pulskih pizzeria: Tivoli, Peperoncino, Samantha, Asterix, Jupiter, Bistro & Pizzeria Papillon, Pizzeria Barkun i Old City Bar.

Svaki dan će se pripremati različite pizze - Calamari, Šparuge i jaja, Istriana, Pistachio i mortadela, Integralna tuna, Domaća, Vege konoplja, Zelena Specijal bez glutena, Slavonska. Pizze će se dijeliti po četvrtinu te se na taj način mogu kušati sve ponuđene pizze.

Prikupljeni prihod od prodaje pizza donirat će se udruzi "Naš San Njihov Osmijeh" za njihovu humanitarnu akciju "More ljubavi".

Dođite na "fetu" pizze i pomozite ovoj udruzi da u Istru na ljetovanje ponovo dovedu djecu slabijeg imovinskog statusa, koja si odlazak na more nikako ne mogu priuštiti. Nadajmo da će vrijeme dopustiti da se manifestacija, koja je nekoliko puta bila odgađana, napokon održi.

Za sada je, doznajemo od Igora Loparića iz Udruge Naš san njihov osmijeh, popodne u najavi razvedravanje.

Sponzori manifestacije su: Albi d.o.o., Izo, Benofratello Ugostiteljska Oprema, Agrokoka - Pula doo.


Nastavite čitati

Pula
 

Nobelova nagrada za medicinu i fiziologiju Šveđaninu Svanteu Paabou

- Čovječanstvo je uvijek zanimalo vlastito porijeklo. Otkuda potječemo i u kakvim smo odnosima s onima prije nas? Što nas - Homo sapiense razlikuje od drugih hominida? Svojim pionirskim istraživanjem Svante Pääbo postigao je nešto naizgled nemoguće - sekvenciranje genoma neandertalca, izumrlog rođaka današnjih ljudi, objavila je danas Nobelova skupština

Pula
 

Dušica Radojčić: "Investitor u hotel Valkane čini atentat na referendum!"

"Investitor provodi svoju "korona kampanju ostani doma', pozivajući na bojkot lokalne demokracije, a gradonačelnik znakovito šuti. Time izravno ide na ruku investitoru u Hotel Valkane Draganu Šolaku. Takva je kampanja investitora apsolutno nedopustiva i zaslužuje svaku osudu, ali ja te riječi osude nikad nisam čula ni od članova Gradskog vijeća, ni od gradonačelnika", kazala je predsjednica pulskog Možemo, pozivajući sve građane/ke Pule da izađu ove nedjelje na referendum za Lungomare

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.