Život

danas i sutra

SVI NA PIZZU NA FORUM: Humanitarni pizza party za udrugu Naš san njihov osmijeh

Na festivalu će humanitarno sudjelovati osam pulskih pizzeria: Tivoli, Peperoncino, Samantha, Asterix, Jupiter, Bistro & Pizzeria Papillon, Pizzeria Barkun i Old City Bar


 
1 min
Borka Petrović

Na festivalu će humanitarno sudjelovati osam pulskih pizzeria: Tivoli, Peperoncino, Samantha, Asterix, Jupiter, Bistro & Pizzeria Papillon, Pizzeria Barkun i Old City Bar

Danas i sutra, od 17 do 22 sata, na Forumu će se, u sklopu manifestacije "Dođi u grad" održati humanitarni pizza festival pod nazivom "More ljubavi".

Na festivalu će humanitarno sudjelovati osam pulskih pizzeria: Tivoli, Peperoncino, Samantha, Asterix, Jupiter, Bistro & Pizzeria Papillon, Pizzeria Barkun i Old City Bar.

Svaki dan će se pripremati različite pizze - Calamari, Šparuge i jaja, Istriana, Pistachio i mortadela, Integralna tuna, Domaća, Vege konoplja, Zelena Specijal bez glutena, Slavonska. Pizze će se dijeliti po četvrtinu te se na taj način mogu kušati sve ponuđene pizze.

Prikupljeni prihod od prodaje pizza donirat će se udruzi "Naš San Njihov Osmijeh" za njihovu humanitarnu akciju "More ljubavi".

Dođite na "fetu" pizze i pomozite ovoj udruzi da u Istru na ljetovanje ponovo dovedu djecu slabijeg imovinskog statusa, koja si odlazak na more nikako ne mogu priuštiti. Nadajmo da će vrijeme dopustiti da se manifestacija, koja je nekoliko puta bila odgađana, napokon održi.

Za sada je, doznajemo od Igora Loparića iz Udruge Naš san njihov osmijeh, popodne u najavi razvedravanje.

Sponzori manifestacije su: Albi d.o.o., Izo, Benofratello Ugostiteljska Oprema, Agrokoka - Pula doo.


Nastavite čitati

Pula
 

PULJANKA LEONIDA KOVAČ NA ZADNJEM "DORUČKU": „Sajam je jedno od rijetkih mjesta gdje je dopuštena sloboda mišljenja“

Ovogodišnje, 29. izdanje Sajma zatvorio je Korado Korlević, veliki astronom, jedan od mikrokozmosa Istre. On je u Crvenom salonu, koji nikad u sajamskoj povijesti nije bio tako pun, u programu PRistrani Histrokozmosa održao dojmljivo predavanje „Od magične zemlje do plesa mrtvaca“ i na kraju svima u publici dao domaću zadaću: da učine sve što mogu da ovaj svijet bude bolji

Pula
 

Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, traže se volonteri

Na Međunarodni dan volontera Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, objavljuje svoje Smjernice za volontere i poziv za volontiranje u Knjižnici * Knjižnica trenutno traži volontere i poziva sve zainteresirane za održavanje kreativnih i informatičkih radionica u Čitaonici kluba umirovljenika i za pomoć na radionicama na Odjelu za djecu i mlade

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.