Život

danas i sutra

SVI NA PIZZU NA FORUM: Humanitarni pizza party za udrugu Naš san njihov osmijeh

Na festivalu će humanitarno sudjelovati osam pulskih pizzeria: Tivoli, Peperoncino, Samantha, Asterix, Jupiter, Bistro & Pizzeria Papillon, Pizzeria Barkun i Old City Bar


 
1 min
Borka Petrović

Na festivalu će humanitarno sudjelovati osam pulskih pizzeria: Tivoli, Peperoncino, Samantha, Asterix, Jupiter, Bistro & Pizzeria Papillon, Pizzeria Barkun i Old City Bar

Danas i sutra, od 17 do 22 sata, na Forumu će se, u sklopu manifestacije "Dođi u grad" održati humanitarni pizza festival pod nazivom "More ljubavi".

Na festivalu će humanitarno sudjelovati osam pulskih pizzeria: Tivoli, Peperoncino, Samantha, Asterix, Jupiter, Bistro & Pizzeria Papillon, Pizzeria Barkun i Old City Bar.

Svaki dan će se pripremati različite pizze - Calamari, Šparuge i jaja, Istriana, Pistachio i mortadela, Integralna tuna, Domaća, Vege konoplja, Zelena Specijal bez glutena, Slavonska. Pizze će se dijeliti po četvrtinu te se na taj način mogu kušati sve ponuđene pizze.

Prikupljeni prihod od prodaje pizza donirat će se udruzi "Naš San Njihov Osmijeh" za njihovu humanitarnu akciju "More ljubavi".

Dođite na "fetu" pizze i pomozite ovoj udruzi da u Istru na ljetovanje ponovo dovedu djecu slabijeg imovinskog statusa, koja si odlazak na more nikako ne mogu priuštiti. Nadajmo da će vrijeme dopustiti da se manifestacija, koja je nekoliko puta bila odgađana, napokon održi.

Za sada je, doznajemo od Igora Loparića iz Udruge Naš san njihov osmijeh, popodne u najavi razvedravanje.

Sponzori manifestacije su: Albi d.o.o., Izo, Benofratello Ugostiteljska Oprema, Agrokoka - Pula doo.


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.