Život

tjedan bogat kulturnim i glazbenim manifestacijama

Tjedan događanja u središnjoj Istri: Na programu koncerti, predstave i festivali...Sve je besplatno

Kino na otvorenom ovoga će se tjedna održati u Karojbi 30. lipnja, gdje će biti projekcija filma Škola čarobnih životinja 2, u Gračišću 2. srpnja projekcija filma Vrapčić Richard 2, zatim u Tinjanu 3. srpnja s projekcijom filma Nikica: Kako je sve počelo te 5. srpnja u Pazinu s projekcijom filma Prošli životi


 
2 min
Istra24

Kino na otvorenom ovoga će se tjedna održati u Karojbi 30. lipnja, gdje će biti projekcija filma Škola čarobnih životinja 2, u Gračišću 2. srpnja projekcija filma Vrapčić Richard 2, zatim u Tinjanu 3. srpnja s projekcijom filma Nikica: Kako je sve počelo te 5. srpnja u Pazinu s projekcijom filma Prošli životi

Turistička zajednica središnje Istre najavljuje tjedan bogat kulturnim i glazbenim događanjima od 30. lipnja do 7. srpnja 2024. Očekuju se raznoliki koncerti, predstave i festivali koji će vas uvesti u čarobni svijet središnje Istre. Sva su događanja besplatna.

Turistička zajednica središnje Istre i ovoga ljeta provodi projekt naziva Otkrij središnju Istru – Explore central Istria, u sklopu kojega će se održati brojni koncerti, kino pod zvijezdama, predstave, razgledi gradova i interpretativne šetnje. Sve s ciljem približavanja vlastitoga područja svojim gostima i davanjem dodatnoga motiva dolaska u destinaciju.

Kino na otvorenom ovoga će se tjedna održati u Karojbi 30. lipnja, gdje će biti projekcija filma Škola čarobnih životinja 2, u Gračišću 2. srpnja projekcija filma Vrapčić Richard 2, zatim u Tinjanu 3. srpnja s projekcijom filma Nikica: Kako je sve počelo te 5. srpnja u Pazinu s projekcijom filma Prošli životi.

Kako bi gosti upoznali mjestašca središnje Istre i lokalnu gastronomiju, organizirane su interpretativne šetnje Putevima okusa središnje Istre, koje će se upriličiti 1. srpnja u Svetom Lovreču te 3. srpnja u Pićnu. Nezaboravno glazbeno iskustvo možete doživjeti u Karojbi 2. srpnja uz koncert Giipuje. Također, 4. srpnja u Pazinu, u Parku istarskih velikana, započinje glazbeno-zabavni program Ljeto u parku koji traje sve do 26. srpnja.

U sklopu Ljeta u Parku 4. srpnja održat će se program naziva Beeraj čine, beeraj libar na kojemu će gostovati autorica Stela Cavrić, a 5. srpnja nastupit će mladi pulski trio The Good Mixer, koji će sve prisutne rasplesati domaćim i stranim glazbenim hitovima.

Pazinski Novaki će 6. srpnja biti domaćin Oldrešove – sportsko-zabavnoga programa i ribarske fešte uz nastupe Atomskog skloništa, Šajete i Donkey Hota. Dan će biti ispunjen aktivnostima i odličnom glazbom za sve uzraste. Na kraju tjedna, 6. srpnja u Svetom Petru u Šumi održat će se Međunarodni turnir pljočkanja. 


Nastavite čitati

Istra
 

Irena Hrstić nova je državna tajnica u Ministarstvu zdravstva, sad se istarski HDZ osjeća jačim na Poluotoku

Velika Zlatna Arena za najbolji film 71. Pulskog filmskog festivala dodijeljena je "Proslavi", a po ocjeni publike najbolji je film "Sveta obitelj"* Dugogodišnja ravnateljica Opće bolnice Pula, članica HDZ Irena Hrstić, danas je imenovana državnom tajnicom u Ministarstvu zdravstva * Odzvonilo divljem deponiju na Vodnjanštini * Sutra pišemo o Domu "Ruža Petrović" i o pulskom Studentskom domu

Istra
 

ODZVONILO JOŠ JEDNOM ILEGALNOM DEPONIJU NA VODNJANŠTINI Kreće uklanjanje više od 300 tisuća tona odbačenog građevinskog i organskog otpada

Tvrtka čija je ponuda ostvarila maksimalni broj bodova i izabrana za izvođenje radova je Marana Transporti iz Vodnjana, kojoj će za obavljanje posla biti potrebno nešto manje od procjene Grada, točnije 85.820 eura s uključenim PDV-om. Pulska tvrtka METIS, čija je ponuda na ovom natječaju odbijena kao nepovoljnija, vrijednost svojih radova procijenila je na preko 100 tisuća eura, odnosno dvadesetak više od izabrane ponude

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.