Život

ove subote

Tradicionalna Muntićka noć uz Lidiju Bačić

Organizatori navode kako je osigurana zabava za velike i male. U 20 sati u dvorištu OŠ Muntić održat će se radionica slikanja za djecu, a u 21 sat na rasporedu je projekcija animiranog filma "Seal team"


 
1 min
Borka Petrović

Organizatori navode kako je osigurana zabava za velike i male. U 20 sati u dvorištu OŠ Muntić održat će se radionica slikanja za djecu, a u 21 sat na rasporedu je projekcija animiranog filma "Seal team"

Ove će se subote u Muntiću, na igralištu Grabri, održati mjesna fešta - tradicionalna Muntićka noć.

Feštu organizira NK Muntić pod pokroviteljstkom Turističke zajednica Općine Ližnjan. 

Organizatori navode kako je osigurana zabava za velike i male. U 20 sati u dvorištu OŠ Muntić održat će se radionica slikanja za djecu, a u 21 sat na rasporedu je projekcija animiranog filma "Seal team".

Također u 20 sati, samo na nogometnom igralištu Grabri počinje i Muntićka noć na kojoj će okupljene do ranih sati zabavljati Lidija Bačić i Alfa Time band.


Nastavite čitati

Istra
 

Turistička sezona? Radost za neke, tuga za podstanare

Vijesti o pulskom festivalu, reportaža o redu na 40 stupnjeva i priča, mit o otoku Cissi (istarskoj Atlantidi), požar u Bala i priča o Europsko-kulturnom-sportskom centru koji romska zajednica gradi u u mjestašcu Želiski pored Barbana obilježile su ovu subotu * Sutra pišemo o problemima podstanarstva u turističkoj Puli i simpatičnoj inicijativi istarskog vrtlara kojoj je cilj ukazati na važnost samoniklog bilja

Istra
 

U Bujama obnovljena kapelica Sv. Andrije

Na području Buja nalazi se ukupno 24 mjesta s kapelicama, što znači da preostaje još 20 kapelica za obnovu ili izgradnju. Cilj je povezati ih u šetnicu radi razvoja religijskog turizma

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.