Život

VJENČANJA U JUŽNOJ ISTRI

Turističke zajednice i organizatori vjenčanja južne Istre ovog vikenda izlažu na zagrebačkom Sajmu vjenčanja

Atraktivne lokacije, bajkoviti vidikovci i šarmantne pozicije uz more predstavljaju istarska vjenčanja u Zagrebu


 
1 min
Istra24

Atraktivne lokacije, bajkoviti vidikovci i šarmantne pozicije uz more predstavljaju istarska vjenčanja u Zagrebu

Turističke zajednice Klastera Južne Istre s tvrtkama koje se bave organizacijom vjenčanja zajedno se ovog vikenda predstavljaju na Sajmu vjenčanja u Zagrebu, javlja Turistička zajednica Grada Pule.

Na štandu klastera prezentiraju se atraktivne lokacije južne Istre, bajkoviti vidikovci i šarmantne pozicije uz more. Povrh lokacija, promovira se i sva dodatna ponuda vezana uz organizaciju vjenčanja poput smještaja, aranžmana, dekoracija i proizvođača lokalnih proizvoda.


Nastavite čitati

Filipović: Rijeku pogodilo nevrijeme epskih razmjera

Najveće štete su u gradskim ustanovama u kulturi na području Art-kvarta, dodao je riječki gradonačelnik. Kako su najavljene nove veće količine oborina tijekom četvrtka, pozvao je građane da ne dolaze u središte ako to nije nužno, u slučaju da se ponovi nevrijeme u takvom intenzitetu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.