Život

Informacijske i komunikacijske tehnologije

U Puli u tijeku ICT konferencija „Let'sGrow“ s temom karijera

Konferencijom se želi djelovati na karijerne mogućnosti učenika, studenata i mladih stručnjaka, kako onih koji jesu u ICT-u, tako i onih koji bi tek htjeli usvojiti potrebna znanja ili su s drugom strukom potrebni u ICT sektoru


 
1 min
Istra24
foto. Grad Pula - Pola

Konferencijom se želi djelovati na karijerne mogućnosti učenika, studenata i mladih stručnjaka, kako onih koji jesu u ICT-u, tako i onih koji bi tek htjeli usvojiti potrebna znanja ili su s drugom strukom potrebni u ICT sektoru

U Hotelu Park Plaza Histria danas se održava  ICT konferencija „Let'sGrow“ u organizaciji ICT Istra.

Prisutnima se na otvaranju konferenciji u ime Grada Pule obratio gradonačelnik Filip Zoričić i rekao da mu je posebno drago vidjeti velik broj mladih ljudi, studenata i učenika što je to najbolja poruka ove konferencije.

„Čestitam  Deanu Verbancu i cijelome timu na organizaciji. Želim vam da ustrajete u ovome i nastavite čuvati tradiciju. Lani ste imali temu obrazovanje, ove godine karijeru. To je dobar pravac  kojim idete. Još je važnije da imate dva kvalitetna panela, uz ostale kvalitetne panele, onaj o ženama u ICT i panel u kojem sudjeluju učenici, što je itekako dobra poruka. To je najbolje ulaganje u obrazovanje. Učenici, hrabro kažite ono što  mislite i kako promišljate budućnost“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić zaželivši dobru konferenciju.

Pozdravnim govorima obratili su se i Reuel Slonim, predsjednik uprave Arena Hospitality Group, Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK - Županijske komore Pula te Dean Verbanac, predsjednik udruge ICT Istra.

U jednom od panela naziva Napredak ICT sektora u Istri u protekloj godini: postignuća, izazovi i budući trendovi sudjelovala je pročelnica Upravnog odjela za lokalnu samoupravu Grada Pule Anja Ademi.

Na konferenciji su predviđena su brojna stručna predavanja, paneli i radionice na kojima će sudjelovati uspješni predavači, inovatori i predstavnici ICT industrije, a posjetitelji će na licu mjesta moći stvarati kontakte, saznati informacije od stručnjaka iz prakse, uz još niz korisnih savjeta, primjera dobre prakse i ostalih zanimljivih aktivnosti.

Konferencijom se želi djelovati na karijerne mogućnosti učenika, studenata i mladih stručnjaka, kako onih koji jesu u ICT-u, tako i onih koji bi tek htjeli usvojiti potrebna znanja ili su s drugom strukom potrebni u ICT sektoru.

Suorganizatori konferencije su Istarska županija i Hrvatska gospodarska komora, a partneri su Grada Pula i Arena Hospitality Group.


Nastavite čitati

Pula
 

NI DVIJE GODINE OD NAJAVE Mobilni timovi za psihološku pomoć pulskim osnovnim školama nisu zaživjeli

U posljednjih nekoliko mjeseci evidentna je eskalacija vršnjačkog nasilja u najvećem istarskom gradu, a mobilni timovi ponovno su bili temom sastanka koji se sredinom svibnja održao u Gradu Puli. Iako škole otad bilježe i nove slučajeve vršnjačkog nasilja, čini se da je realizacija mobilnih timova još uvijek u fazi analiziranja, pa je izvjesno za očekivati kako do završetka ove školske godine neće ni zaživjeti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.