Izložba "Meanwhile in the Glossy Interface" u galeriji Novo
Izložba skreće kritičku pozornost na zaslone koje svakodnevno držimo u rukama i istražuje kako slike koje dijelimo poprimaju vlastiti život, kazala je kustosica Apostolovski
Program je naslovljen „Na antičkom jelovniku", a predstavlja "jestivu izložbu" koja obuhvaća zanimljive kulinarske kreacije od "tradicionalnih" rimskih jela poput punjenih datulja s pinjolima, orasima, zelenim paprom - kuhanih u medu ili pak kruha od pirovog brašna sa slanim srdelama
Program je naslovljen „Na antičkom jelovniku", a predstavlja "jestivu izložbu" koja obuhvaća zanimljive kulinarske kreacije od "tradicionalnih" rimskih jela poput punjenih datulja s pinjolima, orasima, zelenim paprom - kuhanih u medu ili pak kruha od pirovog brašna sa slanim srdelama
Gdje ćete u petak, 29. rujna na marendu? Mi ćemo u Muzejsko-galerijski prostor Sveta srca, gdje će učenici “Lipe” točno u podne pripremati najbolju hranu u gradu.
Program je naslovljen „Na antičkom jelovniku", a predstavlja "jestivu izložbu" koja obuhvaća zanimljive kulinarske kreacije poput punjenih datulja s pinjolima, orasima, zelenim paprom - kuhanih u medu ili pak kruha od pirovog brašna sa slanim srdelama.
Učenici slastičarskog i turističko-hotelijerskog usmjerenja Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu prezentirat će rimska jela koja su pripremili pod mentorstvom nastavnika ugostiteljskih predmeta: Grga Komazina, Roberta Perića i Igora Černjula.
Inspirirani antikom, učenici naše popularne "Lipe" prezentirat će bogatu povijest i kulturu hrane te svoje ugostiteljske i kreativne vještine, oslanjajući se na povijesne i književne izvore te približavajući doživljaj hrane iz rimskih kuhinja suvremenom načinu života.
Izložba skreće kritičku pozornost na zaslone koje svakodnevno držimo u rukama i istražuje kako slike koje dijelimo poprimaju vlastiti život, kazala je kustosica Apostolovski
Rješenje je ovo koje već dulje prisutan problem sanira, moglo bi se reći, 'u pet do podne', jer se broj učenika Škole za odgoj i obrazovanje iz godine u godinu drastično povećava. Prema podacima s nedavno održanih upisa u školsku godinu 2024./2025., nastavu će u osnovnoškolskim razredima pohađati 106 učenika, dok je učenika srednje škole, uzrasta od 16 do 21 godine, ukupno 29
Food truck festival trajat će do sredine kolovoza:pored gastro ponude, ugostit će raznovrsne izvođače na pozornici, od live glazbe do DJ sessiona
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.