Život

na stadionu aldo drosina

(VIDEO) Solažom na "gitari" mladi vatrogasac NIJE proslavio gol VEĆ ZAPLESAO NA AC/DC

Bio je to susret tijekom kojeg su se po tri puta tresli i okvir gola i mreža, ali rezultat se promijenio tek u sudačkoj nadoknadi što je, kao što vidimo, ponijelo i režisera utakmice


 
1 min
Borka Petrović

Bio je to susret tijekom kojeg su se po tri puta tresli i okvir gola i mreža, ali rezultat se promijenio tek u sudačkoj nadoknadi što je, kao što vidimo, ponijelo i režisera utakmice

"Trenutak koji je oduševio sve na stadionu; pogledajte kako je dežurni vatrogasac proslavio pobjednički gol Istre 1961", prenijeli su danas brojni mediji, nakon sinoćnjeg prijenosa utakmice sa stadiona Alda Drosine na Max Sportu 1, iz kojega se moglo shvatiti - jer je tako izrežirano - da je mladog vatrogasca ponijela euforija u trenutku nakon gola koji je odlučio utakmicu u 93 minuti.

-Pogledajte ovaj potez vatrogasca koji se uživio u ovaj soundtrack koji prati Istrine pogotke, izjavio je komentator Max Sporta 1.

Potrudili smo se i doznali kako se iza odjela i kacige krije vatogasac Ivan Županić. Kako nam je ispričao, potez koji je oduševio mnoge nema puno veze s realnošću.

- Istina je da sam bio na utakmici i radio cijelo vrijeme na sredini terena. Onih par sekundi koje su snimili dogodile su se zapravo prije utakmice. Donosio sam pijesak, zasvirala je dobra muzika, čini mi se AC/DC i to me ponijelo, kazao nam je kratko uz molbu da, ako nešto pišemo, barem napišemo istinu.

Inače, sinoć su nogometaši Istre 1961 u susretu su 4. kola HNL-a u Puli svladali Osijek sa 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je Mounsef Bakrar u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Bio je to susret tijekom kojeg su se po tri puta tresli i okvir gola i mreža, ali rezultat se promijenio tek u sudačkoj nadoknadi što je, kao što vidimo, ponijelo i režisera utakmice.

Dodajmo na kraju, iako ne slavi gol, nego dobru glazbu, potez mladog vatrogasca nije ništa manje simpatičan.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.