Baštardini i Pravi

"podstanar" udruge fido

Crni ljepotan Zoro traži svoj zauvijek dom

Visinom do koljena, predivne crne dlake, ovaj je pas plahe naravi, treba mu vremena da se opusti i zadobije nečije povjerenje, navode nam iz udruge


 
1 min
Borka Petrović

Visinom do koljena, predivne crne dlake, ovaj je pas plahe naravi, treba mu vremena da se opusti i zadobije nečije povjerenje, navode nam iz udruge

Crni ljepotan, mješanac Zoro već dugo čeka svoj zauvijek dom.

Doznajemo tako iz Udruge Fido, koja se o njemu skrbi, ima oko 4-5 godina.

- Visinom do koljena, predivne crne dlake, ovaj je pas plahe naravi, treba mu vremena da se opusti i zadobije nečije povjerenje, navode.

Doznajemo da je u azil stigao kao štene i svi su nekako udomljeni, osim njega. No, to nije njegova krivica - on je krasan i drag, pravi drug za dugačke šetnje uz more.

U novi dom dolazi cijepljen, kastriran i čipiran. Slaže se sa svim ženkama, i s mužjacima je dobar, ukoliko se pravilno upoznaju.

I što reći za kraj - lijepo se vozi u autu, na lajni malo vrluda, ali od stresa i novih doživljaja. U novom domu sigurno bi se opustio i uživao.

Ukoliko vam je za oko zapeo ovaj ljepotan javite su u udrugu Fido, putem njihovih Facebook stranica, ili na broj 092/3678 222.


FOTO: Udruga Fido

Nastavite čitati

Istra
 

OTROVNO DRVO NEKONTROLIRANO SE ŠIRI U Puli smo ga pronašli u središtu grada. Guši biljke oko sebe, a kod ljudi može izazvati zdravstvene probleme

Prošle smo godine na zahtjev Općine Medulin izradili dokument – preporuku za uklanjanje pajasena prema kojoj su vlasnici odnosno korisnici dvorišta, okućnica i vrtova dužni uklanjati i sprječavati širenje invazivnih stranih vrsta s Unijinog popisa. Međutim, nije propisano na nivou države tko snosi troškove uklanjanja - zasad je to na teret vlasnika zemljišta osim ako se jedinica lokalne uprave nije javila na natječaj koji povremeno objavljuje Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvo i ruralni razvoj, navodi Danijela Damijanić iz Centra za invazivne vrste

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.