Baštardini i Pravi

"podstanar" udruge fido

Crni ljepotan Zoro traži svoj zauvijek dom

Visinom do koljena, predivne crne dlake, ovaj je pas plahe naravi, treba mu vremena da se opusti i zadobije nečije povjerenje, navode nam iz udruge


 
1 min
Borka Petrović

Visinom do koljena, predivne crne dlake, ovaj je pas plahe naravi, treba mu vremena da se opusti i zadobije nečije povjerenje, navode nam iz udruge

Crni ljepotan, mješanac Zoro već dugo čeka svoj zauvijek dom.

Doznajemo tako iz Udruge Fido, koja se o njemu skrbi, ima oko 4-5 godina.

- Visinom do koljena, predivne crne dlake, ovaj je pas plahe naravi, treba mu vremena da se opusti i zadobije nečije povjerenje, navode.

Doznajemo da je u azil stigao kao štene i svi su nekako udomljeni, osim njega. No, to nije njegova krivica - on je krasan i drag, pravi drug za dugačke šetnje uz more.

U novi dom dolazi cijepljen, kastriran i čipiran. Slaže se sa svim ženkama, i s mužjacima je dobar, ukoliko se pravilno upoznaju.

I što reći za kraj - lijepo se vozi u autu, na lajni malo vrluda, ali od stresa i novih doživljaja. U novom domu sigurno bi se opustio i uživao.

Ukoliko vam je za oko zapeo ovaj ljepotan javite su u udrugu Fido, putem njihovih Facebook stranica, ili na broj 092/3678 222.


FOTO: Udruga Fido

Nastavite čitati

Istra
 

(FOTO I VIDEO) BICIKLOM DO VISINE MT. EVERESTA Odvezavši se 33 puta na Skitaču, Mario Pustijanac svladao ukupni uspon od 8.848 metra

"Everesting" je namijenjen trkačima i biciklistima i smatra se jednim od najtežih izazova u ovim sportovima. Uspon je moguće ostvariti na bilo kojem terenu, brdu ili planini, a osnovni je uvjet da se do cilja stigne bez pauza za spavanje * Cijeli je podvig, započet nešto prije 6 sati ujutro, trajao 15.5 sati, od čega je same vožnje bilo oko 13.5 sati ili, kako kaže Pustijanac "cijela jedna vječnost"

Istra
 

GROŽNJAN: Započela dvodnevna konferencija o komunikacijama u zdravstvu

Direktor Udruge poslodavaca u zdravstvu Dražen Jurković naglasio je kako prema iskustvima nekih susjednih država, liste čekanja, kao najaktualnije pitanje u zdravstvu, nastaju kao rezultat pada produktivnosti rada, a ne toliko zbog pada broja liječnika i razvoja medicinske tehnologije odnosno rasta broja medicinskih usluga

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.