Baštardini i Pravi

pomažemo udomiti

Đozi, izuzetna staložena i privržena kujica treba dom. Ima devet mjeseci i više neće rasti

Kako doznajemo od Nine Božac, djelatnice skloništa, kujica ima oko devet mjeseci, sterilizirana je, cijepljena i čipirana * Dakle, na vama je samo da ju dođete upoznati i "kliknete si"


 
1 min
Borka Petrović

Kako doznajemo od Nine Božac, djelatnice skloništa, kujica ima oko devet mjeseci, sterilizirana je, cijepljena i čipirana * Dakle, na vama je samo da ju dođete upoznati i "kliknete si"

Đozi, jedna od dviju sestrica koje su pronađene napuštene u Šijanskoj šumi, a sada se nalaze u pulskom Skloništu za životinje (Partizanski put 138) traži svoj zauvijek dom.

Kako doznajemo od Nine Božac, djelatnice skloništa, kujica ima oko devet mjeseci, sterilizirana je, cijepljena i čipirana.

Dakle, na vama je samo da ju dođete upoznati i "kliknete si".

Đozi je, navodi nam, izuzetno pameta, privržena, staložena. Više neće rasti i taman je prošla fazu "ludiranja štenadi".

Posjetiti ju možete ponedjeljkom, srijedom i petom ujutro, od 8 do 12 sati te utorkom i četvrtkom popodne, od 16 do 20 sati.

Koje još njuškice čekaju na udomljenje možete pogledati na Facebook stranicama Skloništa.

Posjet je najbolje najaviti na kontakt telefone djelatnika skloništa za životinja, a ovdje možete dobiti i dodatne informacije o udomljavanju, ali i volontiranju:

  • Bojan Zidarić 099/ 711 60 66 
  • Nina Božac 099/ 711 60 17

Nastavite čitati

Pula
 

ENCO CRNOBORI: Lista se za sada ne slaže, HSU još nije odlučio s kojom bi političkom opcijom mogao surađivati

"U Hrvatskoj je umirovljenika 1,25 milijuna, a smo u Puli s okolicom između 15 i 17 tisuća. Veliki je to i birački potencijal, ali i intelektualni kojeg treba iskoristiti", istaknuo je predsjednik Županijske HSU-a * Stranka će na puslkoj tržnici obilježiti Dan starijih osoba, a tijekom programa dijelit će se leci o stranci i stotinjak sadnica lavande, za glazbeni ugođaj pobrinut će se Sergio Valić i Duo Magnolija, dok će članovi Gradske organizacije Crvenog križa Pula mjeriti građanima tlak i šećer u krvi

Pula
 

POČINJE VRUĆA POLITIČKA JESEN U srijedu prva sjednica pulskog Gradskog vijeća nakon ljetne stanke

Na sjednici će doći do formaliziranja onog o čemu smo prvi izvijestili, a to je da će redove Možemo! napustiti Miha Paus, kojeg će zamijeniti kolega Davor Vuković. Paus je imao tu sreću ili nesreću da samo njega od četvoro vijećnika/vijećnica kluba Možemo! zahvati "određena rotacija", a na dnevnom redu je i polugodišnje izvršenje proračuna kao i izvještaj o radu gradonačelnika

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.