Baštardini i Pravi

pomažemo udomiti

Đozi, izuzetna staložena i privržena kujica treba dom. Ima devet mjeseci i više neće rasti

Kako doznajemo od Nine Božac, djelatnice skloništa, kujica ima oko devet mjeseci, sterilizirana je, cijepljena i čipirana * Dakle, na vama je samo da ju dođete upoznati i "kliknete si"


 
1 min
Borka Petrović

Kako doznajemo od Nine Božac, djelatnice skloništa, kujica ima oko devet mjeseci, sterilizirana je, cijepljena i čipirana * Dakle, na vama je samo da ju dođete upoznati i "kliknete si"

Đozi, jedna od dviju sestrica koje su pronađene napuštene u Šijanskoj šumi, a sada se nalaze u pulskom Skloništu za životinje (Partizanski put 138) traži svoj zauvijek dom.

Kako doznajemo od Nine Božac, djelatnice skloništa, kujica ima oko devet mjeseci, sterilizirana je, cijepljena i čipirana.

Dakle, na vama je samo da ju dođete upoznati i "kliknete si".

Đozi je, navodi nam, izuzetno pameta, privržena, staložena. Više neće rasti i taman je prošla fazu "ludiranja štenadi".

Posjetiti ju možete ponedjeljkom, srijedom i petom ujutro, od 8 do 12 sati te utorkom i četvrtkom popodne, od 16 do 20 sati.

Koje još njuškice čekaju na udomljenje možete pogledati na Facebook stranicama Skloništa.

Posjet je najbolje najaviti na kontakt telefone djelatnika skloništa za životinja, a ovdje možete dobiti i dodatne informacije o udomljavanju, ali i volontiranju:

  • Bojan Zidarić 099/ 711 60 66 
  • Nina Božac 099/ 711 60 17

Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.