Baštardini i Pravi

između Polača i Trstenika

Kod Mljeta viđen kit, još se ne zna o kojoj se vrsti radi

Preporuka nautičarima je da se životinji ne približavaju


 
1 min
Ilustracija: Pixabay

Preporuka nautičarima je da se životinji ne približavaju

Nakon zaprimljenih dojava nautičara i ribara, Nacionalni Park Mljet je na Facebooku objavio da je u Mljetskom kanalu viđen kit."

U ponedjeljak, 10. lipnja 2024. zaprimili smo nekoliko dojava da je u Mljetskom kanalu između Polača i Trstenika viđen kit. Trenutno nemamo više informacija ni saznanja o kojoj se vrsti radi, ali molimo da mu se ne približavate plovilima te da nam dojavite lokaciju i vrijeme kad ga opazite na np-mljet@np-mljet.hr", piše u objavi.


Nastavite čitati

Danas počinje INmusic festival

Festival će treći dan zaključiti The Smashing Pumpkins, jedan od ključnih glazbenih sastava koji su obilježili zvuk grungea i devedesetih, s karizmatičnim frontmanom Billyjem Corganom

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.