Baštardini i Pravi

SUTRA U ZAGREBU

PROSVJED NA TRGU BANA JELAČIĆA Silovatelj pasa Ivor Ivanišević mora odgovarati za zločin!

Cilj prosvjeda je upozoriti na porast broja silovatelja, zlostavljača i ubojica životinja, koji zbog pravnih i drugih propusta prolaze nekažnjeno za svoja zlodjela


 
1 min
Borka Petrović

Cilj prosvjeda je upozoriti na porast broja silovatelja, zlostavljača i ubojica životinja, koji zbog pravnih i drugih propusta prolaze nekažnjeno za svoja zlodjela

Brojne hrvatske udruge za zaštitu životinja pozivaju na sutrašnji prosvjed u Zagrebu koji se organizira kako gnusnom silovatelju vlastitih  pasa Ivoru Ivoševiću kazna ne bi otišla u zastaru već da ga belgijske vlasti uhite i izruče Hrvatskoj.

-  Vezano za poražavajuće vijesti da će silovatelj pasa Ivor Ivanišević izbjeći kaznu, pozivamo vas da se pridružite prosvjedu, u organizaciji građanske inicijative "Ne je uvijek NE", koji će se održati u četvrtak 14. rujna u 17 sati na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Cilj prosvjeda je upozoriti na porast broja silovatelja, zlostavljača i ubojica životinja, koji zbog pravnih i drugih propusta prolaze nekažnjeno za svoja zlodjela.

Životinje su nemoćne žrtve i trebaju naš glas kako bi monstrumi koji su im uništili živote završili u zatvoru.

Također, prosvjedom se želi poručiti koliko je važno da kaznena djela na štetu životinja nikada ne prođu nekažnjeno! Osim što nesankcioniranje počinitelja nanosi životinji dodatnu nepravdu, ujedno ohrabruje silovatelje, zlostavljače i ubojice na ponavljanje zločina prema životinjama, navode iz ove Inicijative.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.