Baštardini i Pravi

FOTO BILJEŠKA

'ULOVLJEN' RIJEDAK GOST Rano jutros kod Mornaričke crkve u Puli prošetala - LISICA

Divlje životinje u gradu nisu nikakva novost - pojedine dijelove grada često posjećuju divlje svinja, a jedna lisica već godinama mirno obitava na Verudeli. Neka tako i ostane!


 
1 min
Borka Petrović

Divlje životinje u gradu nisu nikakva novost - pojedine dijelove grada često posjećuju divlje svinja, a jedna lisica već godinama mirno obitava na Verudeli. Neka tako i ostane!

Puljani koji su se ustali danas prije šest sati - točnije u 5:55 kao naš čitatelj, inače pasionirani fotograf Sendi Smoljo, mogli su uživati u nesvakidašnjem prizoru.

Pored Mornaričke crkve prošetala se, ni više ni manje, nego lisica. Smoljo ju je uspio fotografirati dok je pretrčavala cestu.

Navodno ova lisica obitava u Arsenalu. Izgleda da je tamo, kako su komentirali neki, riješila sve glodavce pa je sada proširila svoje lovno područje izvan granica brodogradilišta.

Divlje životinje u gradu nisu nikakva novost - pojedine dijelove grada često posjećuju divlje svinje, a jedna lisica već godinama mirno obitava na Verudeli, pored tamošnjeg akvarijuma.

Neka tako i ostane.


FOTO: Sendi Smoljo

Nastavite čitati

Pula
 

PULA NA PET DANA POSTAJE TEATARSKI CENTAR Angažiranim programom "rešetat" će se aktualna gradska problematika. Ponesite kante za zalijevanje

Svi građani koji imaju kantu za zalijevanje će se moći pridružiti, a nakon napornog rada predahnut ćemo s programom „Pjesničko podne s Enesom Kiševićem“ koji će nas uvesti u čarobni svijet najljepših svjetskih i vlastitih stihova. Očekuje nas još jedan književni program, a to je predstavljanje knjige „Mačkozbornik“ Suzane Marjanić i Paole Orlić", kazali su o dijelu programa iz PUF-a

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.