Baštardini i Pravi

FOTO BILJEŠKA

'ULOVLJEN' RIJEDAK GOST Rano jutros kod Mornaričke crkve u Puli prošetala - LISICA

Divlje životinje u gradu nisu nikakva novost - pojedine dijelove grada često posjećuju divlje svinja, a jedna lisica već godinama mirno obitava na Verudeli. Neka tako i ostane!


 
1 min
Borka Petrović

Divlje životinje u gradu nisu nikakva novost - pojedine dijelove grada često posjećuju divlje svinja, a jedna lisica već godinama mirno obitava na Verudeli. Neka tako i ostane!

Puljani koji su se ustali danas prije šest sati - točnije u 5:55 kao naš čitatelj, inače pasionirani fotograf Sendi Smoljo, mogli su uživati u nesvakidašnjem prizoru.

Pored Mornaričke crkve prošetala se, ni više ni manje, nego lisica. Smoljo ju je uspio fotografirati dok je pretrčavala cestu.

Navodno ova lisica obitava u Arsenalu. Izgleda da je tamo, kako su komentirali neki, riješila sve glodavce pa je sada proširila svoje lovno područje izvan granica brodogradilišta.

Divlje životinje u gradu nisu nikakva novost - pojedine dijelove grada često posjećuju divlje svinje, a jedna lisica već godinama mirno obitava na Verudeli, pored tamošnjeg akvarijuma.

Neka tako i ostane.


FOTO: Sendi Smoljo

Nastavite čitati

Pula
 

ODGOJITELJICA VALENTINA BELJO: Volimo svoj posao i radimo ga s ljubavlju, ali nažalost ljubav ne plaća račune, a Grad ne poštuje zakon

Danas ne radi ni Komunalna palača, ali vlast, ako je pametna, će čuti i vidjeti današnje događanje. Razlog okupljanja su male plaće djelatnika dječjih vrtića i nepoštivanje zakona koji kaže da moraju biti istovjetne onima učitelja u osnovnim školama. Kod nas u Puli je ta razlika 40 posto, te učitelji imaju preko 7 tisuća eura viša godišnja primanja, što znači da su djelatnici u predškolskom odgoju diskriminirani i omalovažavani, istaknuo je Rajko Kutlača

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.