Biznis

U Coworking centru

Grad Pula - Pola i HGK - Županijska Komora Pula organiziraju Konferenciju o turizmu i industriji

Grad Pula svojim programima i mjerama teži kontinuiranom razvoju pulskog gospodarstva s ciljem stvaranja dinamičnog gospodarskog središta koje privlači investitore i stvara nova radna mjesta. Uz poticajno poslovno okruženje i inovativne poduzetnike, Pula se ističe kao grad koji potiče poduzetništvo i pruža izvrsne mogućnosti za rast i razvoj poslovnih ideja, navode organizatori


 
2 min
Istra24

Grad Pula svojim programima i mjerama teži kontinuiranom razvoju pulskog gospodarstva s ciljem stvaranja dinamičnog gospodarskog središta koje privlači investitore i stvara nova radna mjesta. Uz poticajno poslovno okruženje i inovativne poduzetnike, Pula se ističe kao grad koji potiče poduzetništvo i pruža izvrsne mogućnosti za rast i razvoj poslovnih ideja, navode organizatori

Kako bi se stavio dodatan naglasak na budućnost i važnost razvoja gospodarstva, Grad Pula u suradnji s HGK -Županijskom komorom Pula organizira jednodnevnu konferenciju o gospodarstvu koja će se održati u četvrtak, 25. travnja 2024. godine u Poduzetničkom centru Coworking s početkom u 11 sati.

Grad Pula svojim programima i mjerama teži kontinuiranom razvoju pulskog gospodarstva s ciljem stvaranja dinamičnog gospodarskog središta koje privlači investitore i stvara nova radna mjesta. Uz poticajno poslovno okruženje i inovativne poduzetnike, Pula se ističe kao grad koji potiče poduzetništvo i pruža izvrsne mogućnosti za rast i razvoj poslovnih ideja.

Kontinuirana podrška gospodarstvu dolazi kroz niz projekata i mjera kao što su programi dodjele bespovratnih potpora, programi kreditiranja uz subvenciju kamate, projekt izgradnje poduzetničke infrastrukture Coworking Pula, subvencioniranje sajmova i manifestacija koje potiču razvoj malog gospodarstva te brojne aktivnosti koje su u fokusu razrade kao primjerice PIC (Pulski Inovacijski Centar), jedan od strateških projekata Grada Pule u novom ITU razdoblju s akcentom na razvoj poduzetništva.

Aktualne i zanimljive teme panel diskusija u sklopu Konferencije o gospodarstvu okupit će uvažene dionike s područja grada Pule.

 

PANEL 1 Budućnost industrije u Puli

Moderator: Milan Pavlović

Sudionici: 

Gradonačelnik Grada Pula - Pola, dr. sc. Filip Zoričić, prof.

Predsjednik HGK, ŽK Pula - Danijel Benčić

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Pula - prof. dr. sc. Kristina Afrić Rakitovac

Istarska razvojna agencija IDA d.o.o. - direktor Boris Sabatti

Tehnomont d.d. - predsjednica uprave Gordana Deranja

Motortech Consulting d.o.o. - direktor Livio Bolković

Tema d.o.o. - direktor Branimir Ružojčić

 

Uspješna poduzetnička priča iz ženskog poduzetništva

AQUARIUM PULA D.O.O. - direktorica dr. sc. Milena Mičić, dipl. biol.

 

PANEL 2 Održivi turizam

Moderator: Branko Bogunović

Sudionici:

Arena Hospitality Group d.d.

UNILINE d.o.o. - direktorica poslovnih procesa Elisa Grubissa Jurman

Turistička zajednica Grada Pula - direktorica Sanja Cinkopan Korotaj

Strukovna grupa putničkih agencija HGK - ŽK Pula – predsjednik Mladen Draguzet ISTRA ADVENTURE d.o.o.

 

Pozivaju se svi zainteresirani da zbog ograničenog broja mjesta prijave svoj dolazak do ponedjeljka, 22. travnja 2024. na https://bit.ly/konferencija-o-gospodarstvugdje se može vidjeti i detaljan program konferencije.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Pulska magistra farmacije Martina Meštrović napustila je ljekarnu i okrenula se izradi unikatnih botaničkih terarija: "Umjesto jednog stalnog posla, sada radim šest, ali u svakom uživam"

"Mama je 36 godina bila cvjećarka na Brijunima, radila je aranžmane još za Tita. Naša je kuća uvijek bila ispunjena biljem, cvijećem i ta je ljubav prema prirodi uvijek bila u meni, sada je napokon izašla na površinu. Želja mi je ljudima omogućiti da u svoj životni prostor unesu energiju biljaka putem prirode koju uspijevam ugurati u bocu", veli nam Martina Meštrović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.