Biznis

Konferencija Izvrsnost u enogastronomiji

Predavanje pod nazivom „ZERO WASTE – život bez otpada“ održat će chef Deni Srdoč, dobitnik Michelinove zvjezdice

Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj


 
2 min
Borka Petrović
Deni Srdoč u svom restoranu Nebo

Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj

Konferencija pod nazivom "Izvrsnost u enogastronomiji – Izazovi, trendovi i obrazovanje", održat će se u srijedu, 25. svibnja, u 9:45 sati u zgradi Kina Valli u Puli.

Organizatori konferencije su Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma, i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula kao partner na projektu.

Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj.

Strateška suradnja sektora

U 12:30 sati na programu je i predavanje pod nazivom „ZERO WASTE – život bez otpada“ Denija Srdoča, chefa dobitnika Michelinove zvjezdice.

Suradnja predstavnika partnera i sektorskih stručnjaka na konferenciji Izvrsnost u enogastronomiji – izazovi, trendovi i obrazovanje doprinijet će postizanju strateške suradnje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u postizanju izvrsnosti u obrazovanju i usavršavanju ljudskih potencijala te pozicioniranju regionalnog centra KLIK Pula kao generatora razvoja ideja, inovacija i izvrsnosti u sektoru ugostiteljstva i turizma.

Sudjelovanje na konferencije je bez naknade uz prethodnu prijavu putem obrasca koji se nalazi na internetskim stranicama HGK - Županijske komore Pula, najkasnije do 24. svibnja.

Projekt KLIK Pula provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2020.-2023. u suradnji s partnerima: Istarska županija, Obrtnička komora Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Arena Hospitality Group d.d., AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Maistra d.d., Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj – Scuola di formazione professionale Eugen Kumičić Rovigno, Uniline d.o.o., Valamar Riviera d.d. i Grad Pula.


FOTO: Pixabay/ Facebook Nebo Restaurant & Lounge by Deni Srdoč

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.