U petak koncert studenata pulske Muzičke akademije na blagdan sv. Lucije
Koncert počinje u 18 sati i ulaz je slobodan za sve posjetitelje
Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj
Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj
Konferencija pod nazivom "Izvrsnost u enogastronomiji – Izazovi, trendovi i obrazovanje", održat će se u srijedu, 25. svibnja, u 9:45 sati u zgradi Kina Valli u Puli.
Organizatori konferencije su Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma, i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula kao partner na projektu.
Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj.
U 12:30 sati na programu je i predavanje pod nazivom „ZERO WASTE – život bez otpada“ Denija Srdoča, chefa dobitnika Michelinove zvjezdice.
Suradnja predstavnika partnera i sektorskih stručnjaka na konferenciji Izvrsnost u enogastronomiji – izazovi, trendovi i obrazovanje doprinijet će postizanju strateške suradnje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u postizanju izvrsnosti u obrazovanju i usavršavanju ljudskih potencijala te pozicioniranju regionalnog centra KLIK Pula kao generatora razvoja ideja, inovacija i izvrsnosti u sektoru ugostiteljstva i turizma.
Sudjelovanje na konferencije je bez naknade uz prethodnu prijavu putem obrasca koji se nalazi na internetskim stranicama HGK - Županijske komore Pula, najkasnije do 24. svibnja.
Projekt KLIK Pula provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2020.-2023. u suradnji s partnerima: Istarska županija, Obrtnička komora Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Arena Hospitality Group d.d., AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Maistra d.d., Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj – Scuola di formazione professionale Eugen Kumičić Rovigno, Uniline d.o.o., Valamar Riviera d.d. i Grad Pula.
Koncert počinje u 18 sati i ulaz je slobodan za sve posjetitelje
Posjete hospitaliziranim pacijentima se ograničavaju, djelatnicima preporučeno nošenje maske
Nadamo se da će ove jedrilice doista biti odsukane, prije negoli završe kao nasukana jedrilica Delfinos u Štinjanskoj uvali, koja je dio prošlog proljeća i cijelo ljeto provela nasukana na obali, te je pod stalnim udarima valova, ubrzo postala podrtina koja je svoju sudbinu okončala na otpadu u pulskom Metisu
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.