Započinju prijave za 1. Memorijalni turnir u košarci 'Benjamin Stojković' u Puli
Igra se u čast prerano preminulom Benjaminu, a turnir organizira Košarkaški klub "Stoja" u suradnji s njegovom obitelji
Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj
Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj
Konferencija pod nazivom "Izvrsnost u enogastronomiji – Izazovi, trendovi i obrazovanje", održat će se u srijedu, 25. svibnja, u 9:45 sati u zgradi Kina Valli u Puli.
Organizatori konferencije su Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma, i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula kao partner na projektu.
Na konferenciji će vodeći stručnjaci u turizmu i ugostiteljstvu raspravljati o izazovima i trendovima u sektoru. U panel raspravi o Izazovima proizvodnje lokalnih proizvoda i plasmana u ugostiteljsko–turističke objekte sudjelovat će: Paolo Jelenić, Sanja Radeka, Dragan Kovačević, Tullio Fernetich i Aldo Krizmanić, dok će na panelu o Višim standardima obrazovanja za bolje poslovne rezultate sudjelovati: Aljoša Vitasović, Deniz Zembo, Loreta Žmak, Doris Cerin Otočan i Maja Milevoj.
U 12:30 sati na programu je i predavanje pod nazivom „ZERO WASTE – život bez otpada“ Denija Srdoča, chefa dobitnika Michelinove zvjezdice.
Suradnja predstavnika partnera i sektorskih stručnjaka na konferenciji Izvrsnost u enogastronomiji – izazovi, trendovi i obrazovanje doprinijet će postizanju strateške suradnje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u postizanju izvrsnosti u obrazovanju i usavršavanju ljudskih potencijala te pozicioniranju regionalnog centra KLIK Pula kao generatora razvoja ideja, inovacija i izvrsnosti u sektoru ugostiteljstva i turizma.
Sudjelovanje na konferencije je bez naknade uz prethodnu prijavu putem obrasca koji se nalazi na internetskim stranicama HGK - Županijske komore Pula, najkasnije do 24. svibnja.
Projekt KLIK Pula provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2020.-2023. u suradnji s partnerima: Istarska županija, Obrtnička komora Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Arena Hospitality Group d.d., AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Maistra d.d., Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj – Scuola di formazione professionale Eugen Kumičić Rovigno, Uniline d.o.o., Valamar Riviera d.d. i Grad Pula.
Igra se u čast prerano preminulom Benjaminu, a turnir organizira Košarkaški klub "Stoja" u suradnji s njegovom obitelji
Istaknula je primjer CGO Kaštijuna u Puli, koji ilustrira slabosti modela. Centar se otvorio bez prethodno stvorenih preduvjeta za kvalitetno odvajanje, sortiranje i kompostiranje otpada. Danas se na Kaštijunu trajno deponira i do 60% ulaznog otpada. Ako i preostali CGO-i budi imali sličan rezultat, postavlja se pitanje kako ćemo postići zacrtane ciljeve
Stvarno sam ugodno iznenađen kako je ovdje sve lijepo uređeno. Igrom slučaj, radi psa smo došli na pseću plažu i dojmovi su jako pozitivni te mi se sviđa promjena koja je nastala ovdje na Hidrobazi, poručio je Hrvoje Slebur iz Zagreba
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.