Biznis

DANAS POTPISAN UGOVOR

Terminal za pretovar stoke u Bršici - Bazen Raša: Za godinu dana gotova projektna dokumentacija za uređaj za pročišćavanje tehnoloških otpadnih voda

Ugradnjom novog pročišćivača, terminal za stoku u Bršici dobiva cjelovit tehnološki sustav za
pročišćavanje otpadnih voda. Ugovor za izradu projektne dokumentacije vrijedan je gotovo 882 tisuće kuna


 
1 min
Istra24
Foto: Lučka uprava Rijeka

Ugradnjom novog pročišćivača, terminal za stoku u Bršici dobiva cjelovit tehnološki sustav za
pročišćavanje otpadnih voda. Ugovor za izradu projektne dokumentacije vrijedan je gotovo 882 tisuće kuna

U Lučkoj upravi Rijeka potpisan je ugovor za izradu Projektne dokumentacije za uređaj za pročišćavanje tehnoloških otpadnih voda na terminalu za pretovar stoke u Bršici - Bazen Raša.

Za izradu Projektne dokumentacije izabrana je ponuda ponuditelja HIDROPROJEKT-ING iz Zagreba.

Ugovor vrijedan 881.875,00 kuna s PDV-om potpisali su Denis Vukorepa, ravnatelj Lučke uprave Rijeka i Luka Jelić, direktor tvrtke HIDROPROJEKT-ING d.o.o.

Projektna dokumentacija uključuje glavni i izvedbeni projekt za uređaj za pročišćavanje tehnoloških otpadnih voda na terminalu za pretovar stoke u Bršici - Bazen Raša, a prema ugovoru rok isporuke za navedenu dokumentaciju iznosi 300 dana.

Ugradnjom novog pročišćivača, terminal za stoku u Bršici dobiva cjelovit tehnološki sustav za pročišćavanje otpadnih voda koji pomoću sustava za mehanički predtretman i biološku obradu otpadnih voda osigurava kvalitetu pročišćene vode u skladu s relevantnim propisima Republike Hrvatske i postojećim normama Europske unije.


Nastavite čitati

Istra
 

(FOTO I VIDEO) BICIKLOM DO VISINE MT. EVERESTA Odvezavši se 33 puta na Skitaču, Mario Pustijanac svladao ukupni uspon od 8.848 metra

"Everesting" je namijenjen trkačima i biciklistima i smatra se jednim od najtežih izazova u ovim sportovima. Uspon je moguće ostvariti na bilo kojem terenu, brdu ili planini, a osnovni je uvjet da se do cilja stigne bez pauza za spavanje * Cijeli je podvig, započet nešto prije 6 sati ujutro, trajao 15.5 sati, od čega je same vožnje bilo oko 13.5 sati ili, kako kaže Pustijanac "cijela jedna vječnost"

Istra
 

GROŽNJAN: Započela dvodnevna konferencija o komunikacijama u zdravstvu

Direktor Udruge poslodavaca u zdravstvu Dražen Jurković naglasio je kako prema iskustvima nekih susjednih država, liste čekanja, kao najaktualnije pitanje u zdravstvu, nastaju kao rezultat pada produktivnosti rada, a ne toliko zbog pada broja liječnika i razvoja medicinske tehnologije odnosno rasta broja medicinskih usluga

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.