Biznis

DANAS POTPISAN UGOVOR

Terminal za pretovar stoke u Bršici - Bazen Raša: Za godinu dana gotova projektna dokumentacija za uređaj za pročišćavanje tehnoloških otpadnih voda

Ugradnjom novog pročišćivača, terminal za stoku u Bršici dobiva cjelovit tehnološki sustav za
pročišćavanje otpadnih voda. Ugovor za izradu projektne dokumentacije vrijedan je gotovo 882 tisuće kuna


 
1 min
Istra24
Foto: Lučka uprava Rijeka

Ugradnjom novog pročišćivača, terminal za stoku u Bršici dobiva cjelovit tehnološki sustav za
pročišćavanje otpadnih voda. Ugovor za izradu projektne dokumentacije vrijedan je gotovo 882 tisuće kuna

U Lučkoj upravi Rijeka potpisan je ugovor za izradu Projektne dokumentacije za uređaj za pročišćavanje tehnoloških otpadnih voda na terminalu za pretovar stoke u Bršici - Bazen Raša.

Za izradu Projektne dokumentacije izabrana je ponuda ponuditelja HIDROPROJEKT-ING iz Zagreba.

Ugovor vrijedan 881.875,00 kuna s PDV-om potpisali su Denis Vukorepa, ravnatelj Lučke uprave Rijeka i Luka Jelić, direktor tvrtke HIDROPROJEKT-ING d.o.o.

Projektna dokumentacija uključuje glavni i izvedbeni projekt za uređaj za pročišćavanje tehnoloških otpadnih voda na terminalu za pretovar stoke u Bršici - Bazen Raša, a prema ugovoru rok isporuke za navedenu dokumentaciju iznosi 300 dana.

Ugradnjom novog pročišćivača, terminal za stoku u Bršici dobiva cjelovit tehnološki sustav za pročišćavanje otpadnih voda koji pomoću sustava za mehanički predtretman i biološku obradu otpadnih voda osigurava kvalitetu pročišćene vode u skladu s relevantnim propisima Republike Hrvatske i postojećim normama Europske unije.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.