Crna kronika

DRAMA U CENTRU PULE

(FOTO) INTERVENTNA POLICIJA U AKCIJI Novi pokušaj deložacije iz Porečanke, bačen suzavac na policiju

Vučnoj službi, koja je trebala odvesti automobile kojima su blokirani ulazi u zgradu, izbušene su gume


 
1 min
Dražen Majić

Vučnoj službi, koja je trebala odvesti automobile kojima su blokirani ulazi u zgradu, izbušene su gume

U tijeku je novi pokušaj deložacije korisnika iz poslovnih prostora u Porečanki, zgrade u centru Pule.

Predstavnica tvrtke HABDUCO, koja je vlasnik zgrade, potvrdila nam je da je prilikom pokušaja deložacije nastao problem jer je netko dovezao veću količinu automobila i blokirao pristup.

Kada je došla vučna služba netko im je izrezao gume.

Kako neslužbeno doznaje Istra24, na policiju je bačen suzavac. Suzana Sokač iz PU Istarske potvrdila je da policija asistira pri deložaciji, na zahtjev suda. Kazala je da je bačeno raspršujuće sredstvo, ali da se okolnosti još uvijek utvrđuju.

Na terenu su jake snage interventne policije.

Trenutno je uhićeno pet osoba.

Kao što smo već pisali tvrtka TIM 200 u vlasništvu Milije Mirovića već 15 godina nezakonito iznajmljuje stotinjak stanova i poslovnih prostora u Porečanki.


Nastavite čitati

Pula
 

Osumnjičen za prijetnju i prisilu prema službenoj osobi

Njega se sumnjiči da je 7. srpnja u poslijepodnevnim satima nakon verbalnog sukoba prijetio 73-godišnjaku, 42-godišnjakinji i jednoj maloljetnoj osobi poradi čega je uhićen.
Muškarac je pružao aktivan otpor sprječavajući policijske službenike u obavljanju službene radnje, da bi potom i nasrnuo na policijskog službenika

Pula
 

71. PULA Novi Grlićev film "Svemu dođe kraj" škripi žanrovski i u redateljskoj izvedbi

Nagledali smo se brojnih priča o tranzicijskim problemima i kriminalu u novijoj hrvatskoj kinematografiji, ali to su uglavnom minimalističke drame reduciranog stila, dok scenaristički tandem Grlić-Tomić teži punokrvnom žanrovskom proizvodu i u tome prilično pretjeruje. Veliki je problem što u filmu ima puno klišejiziranih motiva i narativnih rješenja poput karakterizacije glavnog negativca, Pinterovog moralnog preokreta, ponovne uspostave veze s Ninom i slično. Da ne govorimo o jednom hororskom (slasherskom) narativnom iskoraku pri samom kraju filma 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.