Crna kronika

DANAS PREDVEČER

IZ MORA NA STOJI IZVUČENO TIJELO MUŠKARCA

- Danas u 18.10 sati iz mora na Stoji izvučeno je tijelo 71-godišnjeg muškarca. Državni odvjetnik naložio je obdukciju, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, rekla je Suzana Sokač


 
1 min
Istra24

- Danas u 18.10 sati iz mora na Stoji izvučeno je tijelo 71-godišnjeg muškarca. Državni odvjetnik naložio je obdukciju, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, rekla je Suzana Sokač

Danas prevečer je na području cementare i u blizini "baraka", u lučici Fižela na Stoji, nađeno tijelo muškarca.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač rekla je da na tijelu nema tragova nasilja. S više informacija policija će raspolagati u ponedjeljak za kad je zakazana obdukcija.

- Danas u 18.10 sati iz mora na Stoji izvučeno je tijelo 71-godišnjeg muškarca. Državni odvjetnik naložio je obdukciju, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, rekla je Suzana Sokač.


Nastavite čitati

Pula
 

Sociolog Krešimir Krolo: "Teško da bi Filip Zoričić bio gradonačelnik da nije bilo aktivizma kojem sada ne vidi mjesto u politici"

Potaknut višekratnim izjavama gradonačelnika Filipa Zoričića u lokalnim i nacionalnim medijima, a u kojem je istaknuo po tko zna koji put “problem” aktivizma i osobnih ambicija u politici, mišljenja sam da je važno za javnost da se malo detaljnije analiziraju opaske upućene bivšim koalicijskim partnerima, ali i društvenom aktivizmu u Puli i Hrvatskoj. Analiza će se osvrnuti na karakteristike i funkcije civilnog sektora i društvenog aktivizma te usporedbu društvenog angažmana gradonačelnika i prozvanih aktivista u Gradskom vijeću u kontekstu aktualne lokalne i državne političke situacije

Pula
 

BOLNIČKO ISKUSTVO PULJANKE NIVES FRANIĆ: "A vi imate autoimunu bolest. Joj, kao onaj naš novinar.“ Reko: "Nije više ničiji"

Nakon tri sata čekanja dobivam tu famoznu infuziju i još neke lijekove za koje ti ne kažu koji su i zašto jer zašto bi? U neko doba, prije nego je sve to istočilo u mene, dolazi bolničar. "Je li vi idete ili ostajete kod nas?" Pa reko: "Ne znam. O čemu to ovisi?" Bolničar: "Aha, evo nalaza, onda idete." Ja: "Bez obzira kako se osjećam?" Bolničar, šeretski se osmjehujući: "Pa nećete se bolje osjećati kod nas". Ja, u šoku: "Pa nije Vam baš na ponos i diku. Možda ne bolje, ali bih se osjećala možda sigurnije". Ali bolničar zakucava: "Pa ne možemo mi utjecati na vaša osjećanja". Saniteta nema da me preveze doma. Oni tek voze ujutro

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.