Crna kronika

KAZNA 5.000 KUNA I MJESEC BEZ DOZVOLE

Mercedesom vozio Ipsilonom 161 km na sat!

Zaustavljen je na dionici Rogovići -Cerovlje, na mjestu gdje je ograničenje brzine 100 km/h


 
1 min
Istra24
Pixabay

Zaustavljen je na dionici Rogovići -Cerovlje, na mjestu gdje je ograničenje brzine 100 km/h

Pulska prometna policija je u petak oko  16.10 sati, na istarskom ipsilonu zaustavila 29-godišnjeg vozača koji je iz smjera Rogovića prema Cerovlju upravljao automobilom Mercedes, brzinom od 161 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine 100 km/h.
 
Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja brzine, vozaču je određena kazna u iznosu od 5.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od  mjesec dana.


Nastavite čitati

Istra
 

DRASTIČNO POSKUPLJENJE: Kaštijun će od 1. siječnja primjenjivati novi cjenik. Prijevoz, obrada i zbrinjavanja otpada s dosadašnjih 72, raste na 146 eura!

Dodatke ugovora o prijevozu, obradi i zbrinjavanju miješanog komunalnog otpada 27. rujna potpisali su Komunalni servis Rovinj, Pula Herculanea i Usluga Poreč. Tvrtke 6 maj Umag, 1 maj Labin i Med eko servis,  dodatke ugovora će potpisati po dobivanju suglasnosti nadležnog tijela (osnivača). Potpisivanju dodatka ugovora nisu se odazvale tvrtke Contrada d.o.o. Vodnjan, Park d.o.o. Buzet i Usluga d.o.o. Pazin, rekao je direktor Kaštijuna Dražen Stilinović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.