Crna kronika

TERORISTIČKI ČIN

Na pulsku Komunalnu palaču u nedjelju ujutro bačen MOLOTOVLJEV KOKTEL!

Nepoznati počinitelj pod okriljem mraka bacio je na Komunalnu palaču u Puli bocu s zapaljivom tekućinom, odnosno molotovljev koktel! Događaj se zbio u nedjelju, u ranim jutarnjim satima


 
2 min
Leonid Slijepčević
Pixabay

Nepoznati počinitelj pod okriljem mraka bacio je na Komunalnu palaču u Puli bocu s zapaljivom tekućinom, odnosno molotovljev koktel! Događaj se zbio u nedjelju, u ranim jutarnjim satima

Nepoznati počinitelj pod okriljem mraka bacio je na Komunalnu palaču u Puli bocu s zapaljivom tekućinom, odnosno molotovljev koktel! Događaj se zbio u nedjelju, u ranim jutarnjim satima, nakon što je Forum, inače navečer prepun posjetitelja koji okupiraju ugostiteljske terase, utihnuo.

Prema informacijama s kojim trenutno raspolažemo, ne može se isključiti mogućnost da je ovaj bezumni čin bio motiviran i usmjeren prema balkonu sa zastavama, na kojem se od prošlog tjedna viori i ona duginih boja.

Mjesto događaja i ulice koje vode do Foruma "pokriveni" su brojnim kamerama, pa bi i ta činjenica trebala pomoći istarskoj policiji da što prije pronađe počinitelja. Prije nekoliko mjeseci zabilježen je pokušaj izazivanja požara kod zgrade PU istarske, o čemu je i Istra24 izvjestila, a počinitelj je vrlo brzo pronađen i uhićen. Nadamo se da će tako biti i u ovom slučaju.

Upit smo uputili PU istarskoj, koja u svom odgovoru potvrđuje informaciju Istre24: "Policija je 4. lipnja oko 1,50 sati zaprimila dojavu da je nepoznati počinitelj bacio bocu sa zapaljivom tekućinom prema gradskoj vijećnici na Forumu u Puli. U događaju nitko nije ozlijeđen niti je nastala materijalna šteta. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja i tragaju za nepoznatim počiniteljem".

Prije gotovo dva sata zatražili smo očitovanje od gradonačelnika Filipa Zoričića, koji bi se trebao promptno oglasiti o činjenici da je napadnuta Komunalna palača, a time i svi Puljani. Ako i kada se javi, njegov ćemo odgovor objaviti.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.