Crna kronika

OČEVID JE TIJEKU

Nesreća između Kanfanara i Žminja. Muškarac smrtno stradao pod naletom vlaka

Suzana Sokač iz PU istarske potvrdila je da se nesreća s kobnim posljedicima dogodila danas oko 16.20 sati


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
Foto PU istarska

Suzana Sokač iz PU istarske potvrdila je da se nesreća s kobnim posljedicima dogodila danas oko 16.20 sati

Na pružnom prijelazu Švogari, između Žminja i Kanfanara, pod naletom vlaka stradala je muška osoba.

Suzana Sokač iz PU istarske potvrdila je da se nesreća s kobnim posljedicima dogodila danas oko 16.20 sati.

- Još se utvrđuju sve okolnosti. Zasad možemo potvrditi da je vlak pregazio jednu osobu i da je očevid u tijeku. Radi se o muškarcu, ali godište još ne znamo, rekla je Sokač iz PU istarske.


Nastavite čitati

Istra
 

OPĆINA MARČANA OSTAJE PRI SVOM Sukladno donesenom Proračunu redoviti program za privatne vrtiće sufinancira s 210 eura mjesečno po djetetu

Načelnik Općine Marčana, Predrag Pliško (IDS), u svom se odgovoru nije ni dotaknuo Odluke Vlade Republike Hrvatske o dodjeli sredstava za fiskalnu održivost dječjih vrtića za pedagošku godinu 2023./24., a prema kojoj Općina Marčana Dječjem vrtiću Pinokio iz Loborike može uplatiti iznos od 18, 41 eura po djetetu mjesečno, što su već - za privatne vrtiće na svom području - učinile sve općine Puljštine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.