Crna kronika

OČEVID JE TIJEKU

Nesreća između Kanfanara i Žminja. Muškarac smrtno stradao pod naletom vlaka

Suzana Sokač iz PU istarske potvrdila je da se nesreća s kobnim posljedicima dogodila danas oko 16.20 sati


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
Foto PU istarska

Suzana Sokač iz PU istarske potvrdila je da se nesreća s kobnim posljedicima dogodila danas oko 16.20 sati

Na pružnom prijelazu Švogari, između Žminja i Kanfanara, pod naletom vlaka stradala je muška osoba.

Suzana Sokač iz PU istarske potvrdila je da se nesreća s kobnim posljedicima dogodila danas oko 16.20 sati.

- Još se utvrđuju sve okolnosti. Zasad možemo potvrditi da je vlak pregazio jednu osobu i da je očevid u tijeku. Radi se o muškarcu, ali godište još ne znamo, rekla je Sokač iz PU istarske.


Nastavite čitati

Istra
 

Turistička sezona? Radost za neke, tuga za podstanare

Vijesti o pulskom festivalu, reportaža o redu na 40 stupnjeva i priča, mit o otoku Cissi (istarskoj Atlantidi), požar u Bala i priča o Europsko-kulturnom-sportskom centru koji romska zajednica gradi u u mjestašcu Želiski pored Barbana obilježile su ovu subotu * Sutra pišemo o problemima podstanarstva u turističkoj Puli i simpatičnoj inicijativi istarskog vrtlara kojoj je cilj ukazati na važnost samoniklog bilja

Istra
 

U Bujama obnovljena kapelica Sv. Andrije

Na području Buja nalazi se ukupno 24 mjesta s kapelicama, što znači da preostaje još 20 kapelica za obnovu ili izgradnju. Cilj je povezati ih u šetnicu radi razvoja religijskog turizma

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.