Crna kronika

autoklub na meti

Noćas hakirane internetske stranice HAK-a

HAK je izvijestio kako će tijekom dana podnijeti prijavu policiji zbog hakerskog napada te da će informirati javnost o ponovnom uspostavljanju svih HAK-ovih sadržaja i usluga na internetskim stranicama


 
1 min
HINA

HAK je izvijestio kako će tijekom dana podnijeti prijavu policiji zbog hakerskog napada te da će informirati javnost o ponovnom uspostavljanju svih HAK-ovih sadržaja i usluga na internetskim stranicama

Hrvatski autoklub (HAK) pretrpio je protekle noći hakerski napad na svoje računalne servere koji utječu na rad njihovih mrežnih stranica i odvijanje njihovih online usluga, poput informiranja o stanju u cestovnom prometu, priopćio je u utorak HAK.

U HAK navode da intenzivno rade na suzbijanju napada i otklanjanju njegovih posljedica te na ponovnom uspostavljanju sadržaja i usluga koji su trenutno nedostupni korisnicima.

Dodaju da se vozački ispiti iz nastavnih predmeta Upravljanje vozilom i Pružanje prve pomoći provode po planu, dok se ispiti iz Poznavanja propisa i sigurnosnih pravila provode gdje je to moguće ili će biti odgođeni.

Tehnička pomoć na cesti pruža se putem broja 1987.

HAK je izvijestio kako će tijekom dana podnijeti prijavu policiji zbog hakerskog napada te da će informirati javnost o ponovnom uspostavljanju svih HAK-ovih sadržaja i usluga na internetskim stranicama. 


Nastavite čitati

Ministar Božinović i ravnatelj policije Milina čestitali Dan policije

„Živite i radite ovaj častan poziv, a svakodnevnim djelima svjedočite kako je hrvatska policija proizašla iz naroda i kako je svakodnevno u njegovoj službi. Nijedan pojedinac među nama ne zaboravlja da su temelji našeg domoljublja u Domovinskom ratu, kada je hrvatska policija, među rijetkim policijama u svijetu, pokazala čvrst i odlučan karakter. Takva je i danas”, navode u čestitci

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.