Crna kronika

vatrogasci još na terenu

Pokraj Tinjana požar niskog raslinja

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Pazin trenutno gase vatru na dva hektara polja pored Tinjana


 
1 min
Istra24
Požar kod Tinjana

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Pazin trenutno gase vatru na dva hektara polja pored Tinjana

U požaru pokraj naselja Muntrilj, u blizini Tinjana, gori dva hektara niskog raslinja. Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Pazin Serđo Šilić javlja da su na terenu dva vatrogasna vozila i pet vatrogasaca. Vatra je pod kontrolom i nema većih šteta. Obaviješteni su već policija i nadležna tijela. Uzrok požara za sad nije poznat. 

Snimke gašenja požara pogledajte na Facebook stranici Istrameta


Nastavite čitati

Istra
 

Potpredsjednik pazinskog Gradskog vijeća Vedran Ivančić (IDS): Gradonačelnica Jašić obmanjuje i difamira cjelokupnu javnost

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća bila je točka koja se odnosila na Odluku o sufinanciranju Grada Pazina za korisnike Doma s područja Grada Pazina. Mi takvu odluku nismo htjeli podržati iz više razloga. Prvi razlog je taj što predložena odluka na dnevnom redu nije istovjetna odluci koja je bila na javnom savjetovanju, istaknuo je među ostalim Ivančić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.