Crna kronika

vatrogasci na terenu

Požari niskog raslinja u Barbanu i na Monte Kope kod Banjola

Vatrogasne postrojbe JVP Pula i DVD Medulin angažirane su trenutno na gašenju dva požara niskog raslinja


 
1 min
Istra24
Foto: Saša MIljević/PIXSELL

Vatrogasne postrojbe JVP Pula i DVD Medulin angažirane su trenutno na gašenju dva požara niskog raslinja

U Barbanu bukti požar niskog raslinja na čijem je gašenju angažirana JVP Pula. Na terenu su četiri vatrogasna vozila i ukupno 11 vatrogasaca. Požar je još u tijeku i za sad nije poznata kvadratura zahvaćenog terena, a vatrogasci do daljnjeg ostaju na terenu.

Na gašenju požara na Monte Kope kod Banjola angažirano je četiri vozila i osam vatrogasaca JVP Pula te 2 vozila i petorica vatrogasaca DVD-a Medulin. Požar je lokaliziran i u fazi dogašivanja. Zahvaćeno je oko 200 m2 trave i borovih iglica.

Uzroci požara zasad nisu utvrđeni.


Nastavite čitati

Istra
 

Istarski ribari i dalje na kruhu sa sedam kora

Prošlo je gotovo godinu dana od otvaranja nove županijske ustanove pod nazivom Centar za razvoj ribarstva i akvakulture koja bi trebala biti logistička potpora ribarima te "komunikacijski kanal" između institucija i ribara. No, zapelo je * Imamo priču stanara iz Mohorovičićeve ulice u Puli koji se "guše" u parkiranim automobilima * Objavljujemo detalje revidiranog pulskog Programa građenja komunalne infrastrukture 

Istra
 

ISPRIKA NASTAVNIKU SKERTU I ČITATELJIMA Maturanti su mu oblijepili auto želeći ga simpatično iznenaditi

Nastavnik i razrednik kuhara maturanata Matej Skert: "Ispalo je simpatično. Dva moja učenika rekla su da idu po svoj završni rad iz kuharstva do printaone. To je bila krinka meni za iznenađenje. Nakon 15-ak minuta izašao sam van, pogledam, auto sav oblijepljen. Nasmijali smo se, našalili i fotografirali. Oblijepljen automobil bio je dva-tri sata atrakcija za  sve prolaznike"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.