Crna kronika

poslijepodne u puli

Rastrojen muškarac na parkiralištu trgovačkog centra lupao po automobilima. Glavom udarao o vjetrobransko staklo

Bio je totalno van kontrole, najprije je lupao sebi o prsa, pa po glavi, počeo je vikati, udarati glavom o staklo, bilo je krvi posvuda, kazala nam je vidno potresena sugovornica


 
1 min
Istra24

Bio je totalno van kontrole, najprije je lupao sebi o prsa, pa po glavi, počeo je vikati, udarati glavom o staklo, bilo je krvi posvuda, kazala nam je vidno potresena sugovornica

Vidno rastrojen muškarac srednjih godina danas je oko 17:30 sati na parkiralištu kod trgovačkog centra Citty Mall u Puli lupao ljudima po autima, a u jednom trenutku krenuo lupati glavom o vjetrobransko staklo jednog parkiranog automobila.

- Bio je totalno van kontrole, najprije je lupao sebi o prsa, pa po glavi, počeo je vikati, udarati glavom o staklo, bilo je krvi posvuda, kazala nam je vidno potresena sugovornica dodajući da je na parkiralištu u tom trenutku bilo puno ljudi, a jedan od očevidaca navodno je pozvao policiju.

Ona je otrčala po zaštitara, a zatim s djetetom u strahu pobjegla.

No u međuvremenu je, kako doznajemo, muškarac ušao u auto te se udaljio s parkirališta.

Iz PU istarske nisu nam potvrdili događaj. Kako veli službenik za odnose s javnošću Alen Pačić policija nije zaprimila poziv koji bi se odnosio na navedeni događaj. Moguće je, kako dodaje, da su pozvali 112 i oni na teren, ako je rastrojena osoba u pitanju, poslali hitnu pomoć.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.