Crna kronika

požar kod karojbe

Spaljivao otpad pa zaradio kaznenu prijavu

Policija je provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 63-godišni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.


 
1 min
Istra24

Policija je provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 63-godišni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Pazinska policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 63-godišni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.
Naime, 63-godišnjak je 12. ožujka oko podneva spaljivao biljni otpad na zemljištu kod Karojbe te se od žara koji je ostao na mjestu spaljivanja otpada vatra proširila na okolnu travnatu površinu, pri čemu je zahvatila i drvenu baraku 66-godišnjaka. Baraka je u potpunosti izgorjela sa svim predmetima koji su se nalazili u njoj, a vlasniku je nastala materijalna šteta od više desetaka tisuća kuna.
Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.


Nastavite čitati

Istra
 

Most Istarske županije: Kaštijun je zamišljen, kreiran i sproveden iz političko-interesnih razloga, a ne radi zbrinjavanja otpada

Operativno poslovanje Centra je podjednako loše kao i sami projekt i odabir lokacije, naveli su dalje, kvarovi na strojevima su postali konstantni, potreba za zajmovima i pokrivanjem financijskog poslovanja postali su nužnost, a smrad koji je obavio cijelo područje oko Centra nije spriječen unatoč višestrukim najavama o zaustavljanju širenja neugodnih mirisa te dodatnim investiranjem u tu svrhu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.