Crna kronika

nesreća na zaobilaznici

Teška prometna nesreća na pulskoj zaobilaznici

Ravnateljica pulske bolnice Irena Hrstić potvrdila je da je osoba pri svijesti i trenutno u obradi


 
1 min
Istra24

Ravnateljica pulske bolnice Irena Hrstić potvrdila je da je osoba pri svijesti i trenutno u obradi

Teška prometna nesreća dogodila se večeras u 19:10 na zaobilaznici u blizini Pula City Malla. U naletu automobila nastradala je mlađa osoba koja je hitno prevezena u bolnicu, potvrdila nam je Nataša Rogić iz PU Istarske. Neslužbeno doznajemo da se radi o 15-godišnjaku.

Ravnateljica pulske bolnice Irena Hrstić, potvrdila je da je pri svijesti i trenutno u obradi.

Mjesto na kojemu se dogodila večerašnja nesreća/FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Pula
 

SUKOB OKO PARKINGA U TRŠĆANSKOJ ULICI Tko ima pravo, tko sječe užad, tko razbija staklo na vozilu

Predstavnica stanara Ivana Rampini: "Hrvatske željeznice svojataju nešto što nije njihovo vlasništvo, već su to dobili u posjed na trajno korištenje. Oni ne razmišljaju o stanarima zgrade koji ovdje žive 24 sata, a oni tamo rade samo 8 sati. I sad se inate" * HŽ: "Iako stanari okolnih zgrada imaju oko svojih zgrada zemljište na kojem mogu parkirati i po potrebi urediti parkirališta, neprekidno nam stvaraju neugodnosti. Ruše se postavljeni stupići, sijeku užad koja je postavljena na ulaz u parkiralište, te razbijaju stakla na parkiranom vozilu"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.